preklopni telefon s vrhunskim zaslonom

Preklopite posao i elegantnost revolucionarnim pametnim telefonom Samsung Galaxy Fold

21.02.2020 u 08:41

Bionic
Reading

Samsung je oduševio korisnike preklopnim telefonom s vrhunskim zaslonom, kamerom, multitasking opcijama i dizajnom koji je istovremeno mobitel i tablet uređaj

Sjećate li se vremena popularnih preklopnih mobitela koje su njihovi vlasnici ponosno vadili iz džepova? U to vrijeme pojam „pametni telefon“ tek je bio u nastajanju, a sada nekoliko godina poslije, Samsung sa svojim novim Galaxy Fold pametnim uređajem ne samo da vraća preklopne uređaje u modu, nego je u potpunosti redefinirao pametni telefon. Galaxy Fold uz pomoć 7.3-inčnog Infinity Flex zaslona pretvara pametni telefon u praktičan i moćan tablet uređaj. Uz to, opremljen je i naprednim aplikacijama te multitasking opcijama sadržane u telefonu elegantnog i primamljivog dizajna.

Izvana tanki smartphone, a iznutra tablet živopisnog prikaza

Uspjeh Samsung Galaxy Folda kao najiščekivanijeg pametnog telefona 2019. potvrđuje potpuna rasprodaja njegove prednarudžbe u Hrvatskoj. Kada je uređaj zatvoren, korisnici ga mogu jednostavno koristiti u obliku pametnog telefona kako bi se javili na poziv, poslali poruku, koristili društvene mreže ili izvršili ostale privatne i poslovne obaveze u hodu. U sklopljenom stanju, uređaj lako stane u svačiju torbu ili džep, a njegov prekrasan dizajn zadivit će i najveće modne kritičare. Kada je uređaj pak otvoren, pretvara se u savršeno kompaktan tablet uređaj kojeg pokreće zapanjujući 7-3-inčni Dynamic Amoled zaslon za vrhunski prikaz sadržaja i poslovnih informacija. Preklopni zglob simetrično se pomiče kako bi se nježno zaključao, zbog čega se Galaxy Fold intuitivno zatvara poput knjige.

Multitasking i moćne performanse poput malog računala

Galaxy Fold prvi je pametni telefon koji integrira softver i hardver u jednom preklopnom uređaju. Uz pomoć opcija razdvajanja aktivnih prozora te tablet način rada, poslovni, ali i drugi korisnici više ne moraju sa sobom nositi prijenosna računala na sastanke ili terenski rad. Kompleksni zadatci i obaveze za koje tradicionalni pametni telefon nije dovoljno praktičan sada su samo stvar prošlosti. Korisnici stoga mogu istodobno pisati poruke, gledati videozapise, čitati poštu, pa čak se i igrati. Naravno, nitko ne voli čekati učitavanje aplikacija i servisa, zbog čega je Galaxy Fold opremljen procesorom od osam jezgara te 12 GB RAM-a. Također, ne morate se brinuti o gubitku prostora za pohranu jer 512 GB unutarnje memorije zadovoljit će i najzahtjevnije korisnike.

Vrhunska kamera i dvostruka baterija za sve poslovne situacije

Dok se drugi korisnici hvale svojim dvostrukim i četverostrukim kamera, Galaxy Fold će izazvati najveću zavist s čak 6 kamera koje se brinu za svaku fotografsku priliku. Bilo se da se radi o bilježenju obiteljskih uspomena ili fotografiranju poslovnih aktivnosti, Galaxy Fold svojim će svojim korisnicima omogućiti vrhunske fotografije, sa svojom stražnjom ultraširokom 16MP te 12MP širokom kamerom. Dodatno, tu je i 12MP telefeto i 10MP selfie kamera, a na prednjoj strani nalaze se i dodatne dvije kamere spremne za veseli uredski selfie. Za kraj, sva inovativna čuda koja nudi jedinstveni Galaxy Fold pokreće nevjerojatna dvostruka baterija od 4380 Mah. Baterije funkcioniraju poput jedne te pametnim načinom rada štede energiju osiguravajući snagu za cijeli dan.

Više informacija o Galaxy Fold uređaju saznajte na stranici.