Phone Clone

Predstavljamo besplatan alat uz koji ćete jednostavno prebaciti sve svoje podatke na novi Huawei telefon

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Huawei

Brzo i jednostavno prebacite sve svoje podatke uz Phone Clone

Huawei je nedavno predstavio nekoliko svojih novih modela koji se odlikuju vrhunskim performansama i kvalitetom izrade na koje su korisnici već navikli. Uređaji dolaze s Huaweijevom platformom za distribuciju aplikacija - AppGallery trgovinom, a Huaweijevim korisnicima je postavljanje njihovih novih pametnih uređaja dodatno olakšano zahvaljujući Phone Clone alatu.

Phone Clone je Huaweijev besplatan alat koji omogućava prijenos datoteka i aplikacija sa starog uređaja na novi. Bez obzira jeste li iOS ili Android korisnik, Huawei Phone Clone aplikacija kompatibilna je s vašim telefonom bez obzira na model.

Kako ne biste iznova skidali sve aplikacije koje ste koristili na vašem starom uređaju, a zatim i prenosili kontakte, fotografije, videozapise i ostali sadržaj na novi Huawei pametni telefon, iskoristite mogućnosti koje vam nudi Phone Clone. Potrebno je slijediti nekoliko koraka navedenih niže:

  1. Otvorite Phone Clone na oba uređaja. Ako vaš stari telefon nije Huawei, preuzmite Phone Clone iz svoje App trgovine. Ako je vaš stari telefon Huawei, ova je aplikacija već unaprijed instalirana.
  2. Sa starim telefonom skenirajte QR kôd na novom telefonu.
  3. Odaberite datoteke koje želite kopirati na novi telefon i počnite prenositi.
  4. Uživajte u svojem novom uređaju uz sav sadržaj sa starog.

Prilikom kloniranja uređaja valja voditi računa o nekim pravilima. Primjerice, ne preporučuje se isključivanje zaslona na nekom od uređaja kako se postupak ne bi automatski zaustavio. Također, uređaje valja staviti na podlogu koja slabije provodi toplinu, poput drvenog stola, a ne preporučuje se ni korištenje telefona dok se kloniranje ne završi. Naposlijetku, baterija vaših uređaja trebala bi biti na barem 50 posto, a prilikom kloniranja ne preporučuje se punjenje uređaja.

Više informacija i preporuka o korištenju Phone Clone alata moguće je pronaći na Huawei forumu, a tu je i video koji prikazuje jednostavni prijenos aplikacija i sadržaja na vaš novi Huawei pametni telefon.

Na novim Huawei uređajima poput Mate Xs i P40 lite koji dolaze s HMS-om tako jednostavno možete prebaciti gotovo sve omiljene aplikacije i datoteke.

Mate Xs donosi pravu preklopnu revoluciju u svijet pametnih telefona. Njegov sklopivi ekran brzo transformira 6,6-inčni ekran, uz sekundarni 6,38-inčni, u 8-inčni tablet zahvaljujući kojem korisnici dobivaju više prostora za rad i uživanje u multimedijskom sadržaju. Huaweijev novi telefon srednje klase P40 lite nudi vrhunske performanse po prihvatljivoj cijeni, a tu je i tablet MatePad Pro – sjajan izbor i za privatne i poslovne korisnike.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!