NAGRADNI NATJEČAJ

Pravilnik natječaja 'Osmisli tportal.hr prvotravanjsku šalu'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 27.03.2011 08:13
  • Objavljeno 24.03.2011 u 10:53
Sony Ericsson Hazel

Sony Ericsson Hazel

Izvor: Promo fotografije / Autor: Sony Ericsson

Pravilnik natječaja 'Osmisli tportal.hr prvotravanjsku šalu'

1) Opis natječaja

Sudionici natječaja šalju svoje prijedloge na temu 'Osmisli tportal.hr prvotravanjsku šalu'. O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Neven Barković (izvršni urednik tportal.hr), Nikola Filipčić (promocija tportal.hr) i Bojan Stilin (kreativni direktor tportal.hr). Dodijeliti će se jedna (1) nagrada, prema ocjenama žirija (u rasponu od 1 do 5).

2) Kako sudjelovati?

Prijava se vrši na način da se šalje prijava na email adresu facebook@t-com.hr zajedno sa osobnim podacima (ime i prezime, adresa i broj mobitela) te kratki tekst na temu 'Osmisli tportal.hr prvotravanjsku šalu'.
Svaki sudionik ima pravo sudjelovati maksimalno jednom šalom/prijavom.

3) Rokovi

Trajanje natječaja: od 23. ožujka zaključno s 30. ožujkom u 15:00. U tom periodu moguće je slati svoje prijave.
Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 1. travnja 2011.

4) Nagrada

Jedan Mobitel Sony Ericsson Hazel

5) Preuzimanje nagrada

Nagrada se šalje poštom na adresu koja je navedena u prijavu. Troškove dostave snosi organizator natječaja. U slučaju da je dobitnik maloljetan, nagrade preuzimaju roditelji ili staratelji.

6) Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje.

Tportal.hr smije koristiti podatke korisnika u bilo koju svrhu na svojim stranicama te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Nakon završetka natječaja priređivač može ponuditi suradnju određenom projektu koji je sudjelovao u natječaju, za koji smatra da je zanimljiv za njegovo poslovanje.

Isto tako, po završetku natječaja priređivač ima pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi