Workshop on Embedded Systems

Poziv studentima: Prijavite se na radionicu i izradite prototip pametnog doma

  • Autor: M.S.
  • Zadnja izmjena 26.04.2019 10:28
  • Objavljeno 26.04.2019 u 10:28
Workshop on Embedded Systems

Workshop on Embedded Systems

Izvor: Promo fotografije / Autor: EESTEC LC Zagreb

Studentska udruga EESTEC LC Zagreb četvrti put organizira radionicu koja će se od 13. do 26. svibnja održati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva. Glavne teme radionice su ZigBee protokol i Smart Home.

Budući inženjeri, usprkos tome što imaju dobru teorijsku podlogu za posao koji ih čeka nakon školovanja, rijetko kada se susreću s praktičnim problemima. To dodatno iskustvo može biti baš ona sitnica koja im je potrebna da nadopune svoj životopis i istaknu se u mnoštvu kolega.

Proaktivnost i želja za unapređenjem svojih vještina, kao i nova znanja koja se steknu mimo predavanja, znak su da studenti žele raditi na sebi i iskoristiti sve što im se nudi da bi konstantno bili u korak s vremenom.

Workshop on Embedded Systems (WES) je radionica o ugradbenim računalnim sustavima, koju po četvrtu godinu zaredom organizira studentska udruga EESTEC LC Zagreb. Radionica će se održati od 13. do 26. svibnja na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu.

Radionica Workshop on Embedded Systems održava se na FER-u od 13. do 26. svibnja

Izvor: Društvene mreže / Autor: WES Organizator

Glavna tema će biti ZigBee protokol pomoću kojeg će studenti raditi na prototipu pametnog doma (Smart Home). Radionica se sastoji od teorijskog dijela, u kojem će se polaznici tijekom predavanja upoznati s temom, te od praktičnog dijela na kojem će polaznici primijeniti naučeno te se međusobno natjecati.

Workshop on Embedded Systems na zagrebačkom FER-u prilika je da se studenti pozabave praktičnim rješenjima problema

Workshop on Embedded Systems na zagrebačkom FER-u prilika je da se studenti pozabave praktičnim rješenjima problema

Izvor: Promo fotografije / Autor: EESTEC LC Zagreb

Po završetku radionice svaki će redovni polaznik dobiti certifikat o sudjelovanju, koji će kasnije moći priložiti uz životopis.

Prijave za radionicu traju do 8. svibnja i otvorene su za studente svih fakulteta, od kojih će na kraju biti primljeno 30 kandidata.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!