NOVI SITE TPORTALA

Postani SuperMen!

  • Autor: SuperMen
  • Zadnja izmjena 07.06.2010 16:26
  • Objavljeno 07.06.2010 u 16:26
Supermen

Supermen

Izvor: tportal.hr / Autor: Vedrana Knežević

SuperMen, novi site tportala, namijenjen je u prvom redu muškim posjetiteljima, kojima nudi sadržaje posvećene stilu, umijeću i strasti življenja

U dinamičkoj strukturi tportalovog sučelja, SuperMen je lifestyle stranica komplementarna news sadržajima samog tportala. Prenoseći vijesti, SuperMen daje odmah i njihov kontekst i interpretaciju.

SuperMen je zrcalo novog, i fizički i mentalno aktivnog muškarca koji tradicionalno 'muške' teme - poput seksa, novca, automobila i gadgeta, tjelesne definicije, stila i zabave - doživljava iz pozicije otvorenog uma.

Kao lifestyle stranica, SuperMen ima i svoj vlastiti stil koji je onakav kakav je, uostalom, i muški život - veze su brze, vrijednosti nove, komunikacija jezgrovita, personality snažan, um britak, tijelo važno, mobilnost velika, kriteriji vlastiti, a izazovi... Tek trebaju zavrijediti da se na njih odgovori.

Kao internetski kontent, SuperMen je izrazito interaktivna i multimedijska, 'web 2.0' stranica - koja vrijednosti ne nameće, nego predlaže, uvijek želeći čuti što i njegovi posjetitelji/prijatelji misle o njima. SuperMen je osviješteni stilski moderator koji će predložiti vrijedne stvari, ali će rado čuti i protuprijedloge.

SuperMen je aktivan sudionik online zajednice, pa osim kroz sam site, intenzivno komunicira kroz internetske društvene mreže - u prvom redu Facebook, a kao pravi triple-player 21. stoljeća osim na webu, svoje sadržaje već sad plasira na vlogove, klipove i trailere kroz MAXzonu, a uskoro i kroz mobilne platforme.

Medijski i tehnološki progresivan, sa samopouzdanjem pravog frajera SuperMen izlazi danas - 7. lipnja - a njegova se puna funkcionalnost očekuje početkom jeseni 2010.

U tom smislu, SuperMen će samim prijateljima stranice omogućiti sudjelovanje u njezinom kreiranju, a dodatan poticaj predstavljaju različite nagradne igre i kreativni natječaji, u kojima sami prijatelji stranice biraju ono što im se najviše sviđa i - tko će biti nagrađen.

Dobro došli na muški sajt #1

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!