BUDITE PAMETNI I UŠTEDITE

Popravci ekrana smartfona sve su skuplji, nikad nije bio bolji trenutak za kvalitetnu zaštitu

11.02.2021 u 06:22

Bionic
Reading

Dolaskom sve sofisticiranijih ekrana, smartfoni, pa tako i njihov popravak, postali su sve skuplji. Upravo zbog toga svakom je vlasniku smartfona dodatna zaštita jedna od najboljih mogućih investicija

Koristili iPhone ili Android, situacija nakon neplaniranog pada smartfona i potencijalnog pucanja ekrana relativno je slična. Svake godine svjedočimo neočekivanim troškovima i financijskim glavoboljama vlasnika uređaja koji su ostali bez funkcionalnog zaslona. Situacija nije ništa lakša ni zbog oštećenih kućišta koja se u posljednje vrijeme izrađuju uglavnom od stakla i drugih osjetljivih materijala.

Spasite svoj uređaj i budžet - koristite maskicu

Nikog neće obradovati račun nakon popravka ekrana za iPhone, koji u slučaju novijih modela seže i preko tri tisuće kuna, a rješenje je moguće pronaći u jednostavnom konceptu. Maskice su i dalje najučinkovitija metoda zaštite mobilnog uređaja. Svi zasloni također mogu imati koristi od samo jednog sloja zaštitnog stakla.

Original je uvijek dobar izbor

Kvalitetnu zaštitu uređaja najlakše je priskrbiti tijekom same njegove kupnje. Proizvođači smartfona vrlo često nude pripadajuću originalnu zaštitu koja, pored razine zaštite prilagođene samom uređaju, u velikoj većini slučajeva ne narušava estetiku smartfona.

Ako ste vlasnik starijih uređaja, također preporučujemo kupnju kvalitetne zaštitne opreme, čije su cijene i više nego povoljne.

Kupite zaštitnu opremu i uštedite

Kupovina zaštitne opreme za vaš pametni telefon nije samo prilika za osvježenje izgleda uređaja, već i odgovorni potez koji će vam dugoročno uštediti jako puno novca. Čak i najskuplje originalne maskice, podsjetimo, uvijek koštaju puno manje od zamjene zaslona smartfona.

U Hrvatskom Telekomu u tijeku je rasprodaja maskica uz popuste od čak do 80 posto! Opremite svoj pametni uređaj originalnom maskicom za Samsung, iPhone ili Huawei i sačuvajte ga od oštećenja. Maskice su dostupne ODMAH, bez čekanja na isporuku, i neovisno o tome jeste li korisnik ostalih usluga.