PONUDA

Pogledajte tko sve zapošljava IT-jevce ovoga tjedna

  • Autor: B. S.
  • Zadnja izmjena 12.02.2018 11:53
  • Objavljeno 12.02.2018 u 11:53
kompjuter, facebook

kompjuter, facebook

Izvor: Cropix / Autor: Cropix

Ericsson Nikola Tesla, Corvus Info, TSI..samo su neka od imena u potrazi za radnicima

ROFIX u Hrvatskoj postoji više od 20 godina te su se uspjeli razviti u jednu od vodećih tvrtki proizvodnje i prodaje građevinskih materijala. U Hrvatskoj imaju 3 proizvodna pogona, a to su Pojatno, Zaprešić i Siverić. Trenutno zapošljavaju BI Developera, za rad u Pojatnom. Prijavite se na oglas do 21. veljače.

Corvus Info, tvrtka članica MSan grupacije više od 10 godina bavi se razvojem i implementacijama eCommerce rješenja. Specijalnost su izrade elemenata enterprise rješenja i njihova integracija s ERP, Payment Gateway i ostalim sustavima. Osnažuju tim i traže više software developera i u više segmenata poslovanja. Prijavite se na oglas do 19. veljače putem MojPosao.

  • +17
  • +14

Posjetili smo kampus Infobip u Vodnjanu

Izvor: tportal.hr / Autor: Damir Rukavina

Tvrtka TSI bavi se projektiranje u brodogradnji te pruža usluge renomiranim klijentima na EU i hrvatskom tržištu. Trenutno zapošljavaju IT sistem administratora za izgradnju i održavanje informatičke infrastrukture, CAD sustava za projektiranje u brodogradnji te ostale zadatke prema opisu posla. Idealan kandidat ima 3 godine iskustva u održavanju ICT sustava. Prijavite se putem MojPosao.

Ericsson Nikola Tesla nudi izvrsnu priliku stručnjacima za rad na projektima za inozemne i domaće klijente vezane za ICT rješenja. Trenutno zapošljavaju Frontend Developera, s izvrsnim znanjem engleskog jezika, željom za eksperimentiranjem, dijeljenjem uspjeha i znanja te interesom za profesionalni razvoj! Pogledajte detalje u oglasu i pošaljite prijavu što prije!

  • +13
  • +10

Five

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Crossvallia, vodeća globalna tvrtka za konzultantske usluge i razvoj, specijalizirana za IT infrastrukture i sigurnost, zapošljavaju Software Development Managera. Navedena pozicija omogućava bogati osobni i profesionalni razvoj, mnoštvo različitih aktivnosti uz potrebno sagledavanje šire slike. Svi detalji se nalaze na MojPosao.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!