KINO U VLASTITOM DOMU

Philipsov LED TV doista širokog zaslona

16.12.2010 u 06:24

Bionic
Reading

Novi Philipsov Cinema 21:9 LED televizor 58PFL955H platinum serije objedinjuje filmski format 21:9 i napredne tehnologije LCD televizora 9000 serije 46PFL9705, koji je proglašen dobitnikom ovogodišnje prestižne nagrade EISA za najbolji europski LCD TV. Ovaj napredni televizor omogućuje gledanje filmova iz redateljske perspektive pružajući pravi kinodoživljaj u udobnosti vlastitog doma

Novi, 58-inčni Cinema 21:9 predstavlja novu generaciju televizora u kinoformatu 21:9, što ga čini idealnim uređajem za sve zaljubljenike istinskog iskustva kina. Naime, kod namještanja odgovarajućeg formata na televizorima standardnih dimenzija u nekim se slučajevima gubi i do 25posto slike, dok su likovi na ekranu i 33posto manji. Philipsov Cinema 21:9 platinum serije pruža potpuno drukčiji pogled i doživljaj svakog filma zahvaljujući novim proporcijama koje donose film bez crnih pruga i bez gubitka dijelova slike.

Za kvalitetu prikaza slike, uz format 21:9, zaslužna je i Philipsova nagrađenih tehnologija Perfect Pixel HD Engine i LED Pro koji su u potpunosti usklađeni s filmskim formatom 21:9, a prožimajuće osvijetljenje Ambilight Spectra 3 te Full HD 3D postavke pružaju doživljaj potpune udubljenosti u film.

Uz vrijeme odaziva od 0,5 ms i tehnologiju 400Hz Clear LCD, Cinema 21:9 najbrži je LCD na tržištu koji osigurava izrazito jasnu sliku i prilikom brzih izmjena scena. Kvaliteta slike dodatno je poboljšana zahvaljujući i Bright Pro tehnologiji koja pruža slike realistične svjetline i sjajnog kontrasta omogučavajući korištenje do 50 posto manje energije, a tehnologija Perfect Natural Motion eliminira podrhtavanje slike i osigurava prirodne pokrete.

Cinema 21:9 opremljen je i NET TV-om koji omogućuje bogat izbor mrežnih usluga koje se mogu koristiti izravno na televizoru pomoću daljinskog upravljača, a za ljubitelje multimedijske zabave, ovaj LCD televizor pruža mnogobrojne mogućnosti povezivanja s DLNA i WiFi mrežom. Prisutne su i postavke za korisnike željne praćenja događaja prilikom gledanja televizije koji će u potpunosti zadovoljiti svoje potrebe uz multi-view prikaz koji pruža gledanje usluga na mreži kao što je Net TV u prozoru koji se prikazuje uz prozor s televizijskim sadržajem.

Novi model Philipsovog Cinema 21:9 LCD TV prijemnika moguće je nabaviti po cijeni od 29 999 kn

Osim službene internetske stranice www.philips.hr koja pruža detaljne informacije o Philipsovim proizvodima, Philips je nedavno lansirao i novu internetsku stranicu www.mediacee-philips.com na kojoj se mogu naći press materijali na hrvatskom jeziku - od Philipsovih noviteta do arhive već predstavljenih proizvoda.

Osim na hrvatskom, nova stranica osigurava lako dostupne informacije o Philipsovim proizvodima na čak 20 stranih jezika i u sva tri Philipsova poslovna sektora: zdravstvenoj skrbi, rasvjeti i proizvodima za krajnje potrošače.

Još jedna novost kojom Philips želi dodatno doprinijeti kvaliteti usluge je i besplatni potrošački telefon 0800 222 778 na kojemu se mogu dobiti sve detaljne informacije te odgovori na pitanja vezana uz Philipsove proizvode dostupne na hrvatskom tržištu.