SAJMOVI

Ovogodišnji Reboot Infogamer bit će najveći ikad

16.10.2017 u 10:44

Bionic
Reading

Kao i svake godine do danas, krajem studenog nas na Zagrebačkom Velesajmu čeka jedan od najvećih gejming sajmova i festivala u Europi - Reboot Infogamer

Organizatori Reboot Infogamera ove godine su zaljubljenicima u virtualnu zabavu priredili najveći sajam do sad. Infogamer 2017. fokusirat će se na predstavljanje najnovijih igara i hardvera, developera, VR hardvera, analognih igara i međunarodnih eSports turnira.

Reboot InfoGamer u 2017. očekuje više od 70.000 posjetitelja. Na sajmu će prisustvovati brojni međunarodni izdavači koji će predstaviti nove naslove i najnoviji hardver. Reboot u suradnji s najvećim regionalnim udrugama i ove godine organizira velik broj eSports turnira koji će na ovogodišnjem Infogameru imati vlastitu zasebnu halu.

Mjesto za nezavisne developere

Dio sajma posvećen nezavisnim izdavačma igara ove godine će biti još veći, a stavljen pod novo zajedničko ime Reboot InfoGamer Indie Games Festival. Organizatori krajem listopada očekuju još veći broj predstavljanja sve ozbiljnijih i usmjerenih regionalnih edukatora koji se bave usmjeravanjem mladih ljudi k zapošljavanju u jednoj od najbrže rastućih kreativno zabavnih industrija današnjice – industriji videoigara.

Najveći do sad

Reboot najavljuje i gostovanje najvećih gejming blogera, streamera te youtubera kao i nekoliko velikih internacionalnih gostiju! Sajam će se održati u šest paviljona na površini većoj od 17,500 kvadratnih metara, a na njemu će se predstaviti oko dvjesto izlagača. Najavljen je i velik broj od čak 600 igrivih igraćih jedinica i oko 100 uređaja za virtualnu stvarnost.

Izvor: Društvene mreže

Kada i gdje?

Reboot Infogamer kao i svake godine do danas organizira tim iza časopisa Reboot i konferencije Reboot Develop u suradnji sa Zagrebačkim Velesajmom. Sajam će se održavati od 21. do 26. studenog na prostoru Zagrebačkog Velesajma, a karte su u pretprodaji