UBISOFT ČASTI

Ovog vikenda isprobajte For Honor i ugrabite Watch Dogs potpuno besplatno

10.11.2017 u 15:48

Bionic
Reading

Ako ste za malo modernog hakiranja ili malo više srednjovjekovnih eskapada, obavezno bacite pogled na naslove koje Ubisoft ovog vikenda nudi besplatno

Francuski izdavač Ubisoft za ovaj je vikend priredio pravu malu gejmersku poslasticu. Ako vam je tijekom prošlih par mjeseci pažnju odvlačio borilački naslov For Honor, Ubisoft ga ovog vikenda nudi potpuno besplatno. For Honor je dostupan preko Ubi Playja. Sve što trebate je napraviti profil i zatražiti igru putem ovog web-formulara.

For Honor

For Honor je izvrsno dizajnirana borilačka igra za više igrača smještena u srednji vijek. U njoj preuzimate ulogu jednog od ikoničkih drevnih ratnika i krećete u bitku protiv drugih igrača u sklopu velikih i prilično impresivnih arena. For Honor je nakon relativno uspješnog lansiranja naišao na brojne tehničke poteškoće koje su mu s vremenom uzrokovale zbilja velike probleme. Najnovija verzija igre ovaj je problem riješila, a nudi i niz dodatnih značajki.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Ubisoft

Watch Dogs

Druga gejming poslastica koju, za razliku od For Honora možete zadržati zauvijek je hakerska eskapada Watch Dogs. Watch Dogs dolazi u sklopu Ubisofovog besplatnog vikenda, a sve što trebate učiniti je registrirati se i 'povući' ga preko Uplayja.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Ubisoft

U Watch Dogsu preuzimate ulogu opakog hakera i borca za pravdu Aidena Pearcea - čovjeka koji se ne suspreže od ničega da bi zlikovce doveo pred lice pravde - ili pred cijev svojeg pištolja. Više informacija o Watch Dogs pronađite ovdje.