U SURADNJI SA SONOSOM

Ovako izgleda najnoviji pametni zvučnik iz Ikee

26.03.2019 u 11:58

Bionic
Reading

Švedski proizvođač namještaja službeno je predstavio pametni zvučnik na kojem je radio u suradnji sa američkim proizvođačem audio opreme Sonosom

Ikea već neko vrijeme najavljuje dolazak novih pamentih zvučnika na kojima je radila u suradnji sa Sonosom, a prije nekoliko dana dobili smo i slike konačnog proizvoda. Ikea je nakon osvajanja nagrade za dizajn Red Dot odlučila zvučnik predstaviti prije njegovog službenog datuma predstavljanja - 9. travnja.

  • +46
Sjalvstandig Ikea Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Konačni dizajn Symfoniska vrlo je sličan izvornom prototipu kojeg su Ikea i Sonos predstavili prošle godine - riječ je o zvučniku koji se lako uklapa u police s knjigama te se, prema želji korisnika, može montirati i u vodoravnom položaju. Konačni proizvod također na vrhu ima diskretni logotip Sonos/Ikea.

Trenutno je nejasno hoće li ovaj dizajn Symfoniska biti jedini kojeg će Ikea ponuditi ili će biti i drugih zvučnika koje kompanija nije predstavila zato jer nisu osvojili nagradu Red Dota.

  • +86
Ikea - povijesna Gratulera kolekcija Izvor: Promo fotografije / Autor: Ikea

Također nije poznata cijena proizvoda. Ikea tvrdi da će Symfonisk imati 'razumnu cijenu', no kolika će ta cijena točno biti - potpuna je nepoznanica. Usporedbe radi, Sonoov Play:1 zvučnik košta 150 dolara. Više o uređaju ćemo vjerojatno saznati uskoro s obzirom da ga Ikea na tržište planira izbaciti negdje tijekom kolovoza.

made by nasa

Biljke koje šalju poruke kad su žedne i druge ratarske tehnologije iz svemirskih programa

Pogledaj galeriju