Neograničena zabava

Otkrijte kako očekivani jesenski #NoviPočetak može biti savršena zabava za cijelu obitelj

07.09.2020 u 10:16

Bionic
Reading

Godišnjim odmorima je došao kraj, a obaveze su pokucale na vrata. Ako i dalje nostalgično pregledavate album i priželjkujete uskočiti u ekran kako biste se vratili u taj trenutak s fotografije, nažalost, tehnologija nije toliko napredovala, ali uz revolucionarne Huawei uređaje svaki povratak može biti zabavan!

Onima koji su godišnji odmor proveli u bijegu od stvarnosti, ljetno sunce, miris mora i bezbrižan vjetar u kosi ponovo su se pretvorili u četiri zida na koje smo ove godine bili itekako osuđeni. Štoviše, toliko smo vremena provodili u zatvorenom prostoru da vjerojatno više nemamo ideje što raditi, ali ne brinite jer smo pripremili odlične savjete i ideje za #NoviPočetak.

Uhvatite i čuvajte obiteljske uspomene

Zajednički trenuci mogu biti zabavni bez obzira na to gdje se nalazili. Unesite revoluciju uz Huawei P40 telefon s Ultra Vision Leica trostrukom kamerom i uhvatite željeni trenutak u bilo koje doba dana ili noći te dopustite fotografiji i videozapisu da govori umjesto vas.

Pregledavanje starih fotografija i videozapisa može biti vrlo zabavno, ali proces dijeljenja istih može biti zaista dugotrajno i mukotrpno. Uz Huawei Share opciju pametne uređaje možete brzo povezati te međusobno dijeliti sav željeni sadržaj jednostavnim dodirom prsta i to bez internetske veze. Osim povezivanja pametnih telefona, moguće je povezati i telefon s Huawei MateBook laptopom koji ima vrhunski FullView zaslon i Eye Comfort Mode koji omogućuje optimalan rad i još bezbrižnije pregledavanje uspomena.

Neograničena zabava uz filmove, serije i e-knjige

Opustite se uz Huawei MatePad T8 tablet koji pruža dovoljno prostora na zaslonu za odličnu zabavu. Uživajte gledajući najdraže filmove i serije ili čitajući omiljenu knjigu jer poboljšani noćni način rada čini zaslon ugodnijim za čitanje. Ovaj tablet mogu koristiti čak i mala djeca. Siguran je i pouzdan, a poboljšani Eye Comfort Mode pomaže u zaštiti očiju vaše djece od štetne plave svjetlosti. Ako djeca pregledavaju tablet dok leže, dobit će upozorenje da podese kut gledanja kako bi dodatno zaštitili vid.

Plešite kao da vas nitko ne gleda (i bez da se zapetljate u žice)

I ptičice na grani pjevaju jer je glazba jedna od najboljih metoda opuštanja. Uz kvalitetne Huawei uređaje, kao što su Mini Speaker i FreeBuds 3i, slušajte omiljene hitove bez da se spetljate u žice. Lagan i prenosiv Mini Speaker ima 3W zvučnik punog raspona i skrivenu pasivnu membranu na dnu za stvaranje glasnog zvuka i dubokog basa, a za stereo surround zvuk možete upariti dva zvučnika i uživati u fantastičnom ozvučenju čak i dok se tuširate jer je otporan na vodu i znoj.

Ako se ne slažete s ukućanima u glazbenom ukusom, Huawei FreeBuds 3i slušalice omogućit će vam istinsko uživanje u zvuku uz aktivno poništavanje buke. Dizajn ovih slušalica savršeno će pristajati vašim ušima uz još stabilnije i ugodnije korištenje, a u Huawei AppGallery-u možete pronaći pregršt zabavnih aplikacija kao što je Deezer. Neka vam život postane poput omiljene pjesme!

Omogućite si savršenu suradnju i ostvarite bolju povezanost uz spoj revolucionarnih uređaja i njihovih naprednih tehnologija koje doprinose boljoj kvaliteti života i nezaboravnoj zabavi. Uz promotivnu Huawei ponudu uređaja po posebnim cijenama koja traje do 13. rujna 2020. godine ili do isteka zaliha, budite uvijek spremni za svaki #NoviPočetak i uživajte u dobro osmišljenom i praktičnom smart životnom stilu.