Stvarajte uspomene koje traju

Ostanite povezani u svakom trenutku

28.12.2023 u 10:50

Bionic
Reading

Povezanost najbolje opisuje blagdansko razdoblje, toplina oko obiteljskog stola i vesela lica ukućana stvaraju sjećanja koja ostaju duboko urezana u naše pamćenje. No što je s onima koji se iz nekog razloga ne mogu sastati? U takvim situacijama dovoljno je samo čuti glas i vidjeti sliku, a upravo su pametni uređaji ti koji su nam omogućili komunikaciju s voljenima kada nismo u mogućnosti okupiti se i učinili blagdane jednako posebnima

Stvarajte uspomene koje traju

Ako ste odlučili otputovati negdje s prijateljima ili voljenom osobom tijekom novogodišnjih blagdana, Galaxy Z Flip5 omogućit će vam da atmosferu s putovanja dijelite s obitelji kao da su tamo s vama. Ono što ovaj pametni telefon čini posebnim jest njegovo neusporedivo iskustvo kamere. Zahvaljujući većem Flex Window zaslonu, Galaxy Z Flip5 omogućuje snimanje visokokvalitetnih selfija pomoću stražnje kamere, a dodatna opcija Dual Preview omogućuje vašim prijateljima da se vide na Flex Window zaslonu. Pomoću Super Steady opcije koja osigurava glatke snimke u pokretu moći ćete zabilježiti nezaboravne trenutke spuštajući se niz padinu nekih od najljepših skijališta Europe i donijeti zimske radosti u kuće vaših najmilijih. Kreativnost fotografije s novim Galaxy Z Flip5 ne poznaje granice ni u uvjetima slabog osvjetljenja, stoga umjesto razglednica vašim ukućanima pomoću značajke Nightography čestitajte Novu godinu uz fotografije najljepšeg dočeka.

Povezanost na svakoj udaljenosti

U slučaju da zbog poslovnih obveza ove blagdane nećete moći provesti s najbližima Galaxy Z Fold5 ispunit će toplinom vaš dom. Pomoću velikog glavnog zaslona koji se prostire na 7,6 inča omogućit će vam dijeljenje vaših trenutaka i iskustava s obitelji kao da su uz vas. U slučaju da imate potrebu napisati nešto voljenima, Galaxy Z Fold5 dolazi s kompaktnom S Pen Fold Edition olovkom. Izrazite svoje misli još lakše i brže na jedinstven način, stvarajući trajne uspomene tijekom blagdanskih trenutaka. Ono što ga zasigurno čini posebnim za sve produktivce je prošireni Taskbar. Dinamični alat koji omogućuje brzo prebacivanje između vaših omiljenih aplikacija. Do četiri nedavno korištene aplikacije sada su vam na dohvat ruke, čime otvara vrata brzom pristupu omiljenim alatima i sadržaju, bez potrebe za napuštanjem trenutnog prozora. Ovaj uređaj je stvoren za one koji žele više, čak i tijekom blagdana.

Korak naprijed prema zdravijem i povezanijem životu

Uz preklopne pametne telefone, najnovija serija pametnih satova Galaxy Watch6 ili Galaxy Watch6 Classic odlično će se uklopiti. Bilo da ste tijekom blagdana na putovanju ili udaljeni od obitelji zbog poslovnih obveza Galaxy Watch6 odličan je suputnik koji će voditi brigu o vašem zdravlju i brinuti se da ostanete povezani s najmilijima. Unaprijeđeni Camera Controller omogućuje vam daljinsko upravljanje kamerom na vašem Galaxy Z Flip5 ili Galaxy Z Fold5 što snimanje fotografija čini nikad jednostavnijim. U slučaju da ste ljubitelj skijanja te ste uz novu godinu odlučili otvoriti i skijašku sezonu, osim što ćete moći snimati fotografije iz vašeg zapešća, Galaxy Watch6 brinuti će i o vašem zdravlju. Vrlo jednostavno ćete moći pratiti rad vašeg srca i brzinu disanja što je od neophodne važnosti kod izlaganja većih napora. Kako biste u novu godinu ušli odmorniji, vaš Galaxy Watch6 ima ugrađene napredne značajke koje analiziraju kvalitetu vašeg sna; možete dobiti informacije o ukupnom vremenu spavanja, ciklusima spavanja, vremenu budnosti te fizičkom i mentalnom oporavku, što će vam pomoći da bolje razumijete vaše navike i kvalitetu sna, a novu 2024. godinu učiniti još uspješnijom.