uskoro dolazi

Oppo najavljuje: Stiže moćni Find X2

25.02.2020 u 10:21

Bionic
Reading

S obzirom da je MWC u Barceloni otkazan zbog opasnosti širenja koronavirusa, proizvođači telefona pribjegli su virtualnim prezentacijama. Oppo je svoju zakazao za idući tjedan, a centralni fokus bit će njihov flagship Find X2

Oppo je službeno najavio predstavljanje svojeg najnovijeg smartfona visokih performansi. Oppo Find X2 dolazi idućeg tjedna i to u sklopu prezentacije koja će se održati 6. ožujka.

Izvorni Oppo Find X stigao je 2018. te je ponudio zanimljivu altrenativu urezima s kamerom - selfi kamerica i sustav za trodimenzionalno otključavanje lica nalazio se unutar motoriziranog modula koji se podiže iza samog ekrana.

Oppo nakon Finda X nije koristio brending Find, prebacivši se na liniju Reno koja, podsjećamo, u sebi sadrži niz uređaja srednje i više klase, objašnjava The Verge.

Brian Shen, potpredsjednik Oppovog marketinga tvitao je najavu uređaja - 120 Hz '3K' ekran sa zakrivljenim rubovima (kakve vidite na naslovnoj slici). Problem je, doduše, što nikom nije jasno što Oppo točno misli pod '3K'. 3000 piksela po duljem bridu? Saznat ćemo 6. ožujka u 10:30.