impresivno iskustvo

Od dizajna do zaslona, serija HUAWEI P60 donosi drastične promjene estetike pametnih telefona

30.06.2023 u 14:27

Bionic
Reading

Kada je Huawei prvi put lansirao svoju flagship P seriju, posvetili su se sveobuhvatnom razvoju pametnog telefona - od funkcionalnosti do vizualnog identiteta uređaja koji su oduševili korisnike diljem svijeta

Nakon desetljeća P serije, napori brenda da prednjače u inovacijama i dalje su ovdje, što dokazuje i najnoviji model – HUAWEI P60 Pro.

Ojačani zaslon s bogatijim, sveobuhvatnijim prikazom detalja

Krajnje je vrijeme da uklonimo kockaste, zatvorene zaslone koji ograničavaju kvalitetu korisničkog iskustva gledanja! HUAWEI P60 serija dolazi sa Quad-Curve LTPO zaslonom, koji vizualno oponaša glatku i napetu površinu vode. S ovim zaslonom bez kosina i vizualnim prikazima koji se šire do zaobljenih rubova, korisnici mogu uživati u najpotpunijem prikazu svojih omiljenih kinematografskih filmova ili igara bez propuštanja bilo kojeg detalja. LTPO zaslon donosi realistično i glatko vizualno iskustvo s prilagodljivom stopom osvježavanja od 1-120Hz. Bez obzira gledate li fotografije ili skrolate kroz TikTok videozapise, LTPO tehnologija omogućuje zaslonu da dinamički prilagodi brzinu osvježavanja vrsti sadržaja.

Ljepota nije ništa bez snage – kako bi zaštitio zaslon od pukotina koje bi mogle utjecati na iskustvo prikaza, Huawei je dodao vlastito Kunlun Glass staklo u P60 Pro, što rezultira povećanom otpornošću na pad do 10 puta u usporedbi sa starijim pametnim telefonima istog branda. Korisnici sada mogu uživati u vremenu ispred zaslona dok obavljaju više zadataka ili se kreću u pokretu, bez straha da će oštetiti svoje zaslone zbog slučajnih klizanja ili padova.

Zaslon s realističnim bojama

Vjerojatno ste upoznati s uobičajenim problemom mutnijih ili nepravilnih boja na zaslonu pametnog telefona koji se uvelike razlikuje od zaslona televizora i računala. Kako bi prevladao ovu prepreku, Huawei je unaprijedio zaslon HUAWEI P60 serije razvojem HUAWEI X-TrueTM zaslona. Učeći na primjeru refleksije boje u ljudskom oku, HUAWEI X-True zaslon stvara istinsku obnovu boje i balansira svijetli i tamni kontrast zaslona. Kroz zaslon koji percipira prirodno svjetlo, HUAWEI P60 serija može prepoznati različita svijetla i tamna svjetlosna okruženja, aktivno prilagoditi efekt HDR prikaza i postići dosljednost svjetla i tame. Čak i kada se svjetlina zaslona smanji, vidljivost tamnijih detalja i dalje je očuvana, stvarajući impresivno iskustvo gledanja.

Uz TUV Rheinland certificiranu profesionalnu kalibraciju boja P60 serija uspijeva podržati upravljanje punim rasponom boja čak i kada je zaslon pametnog telefona povezan s drugim vanjskim zaslonima, tako da boja ostaje dosljedna na svim uređajima. Ovo kvalificira pametni telefon kao alat za ilustraciju i uređivanje koji je jednako vrijedan kao i zaslon tableta, dajući vašem unutarnjem umjetniku bolje alate za izražavanje.

Dizajn koji privlači poglede – Rococo Pearl i Feather Sand Black nijanse za sve stilske preferencije

Osim visokokvalitetnih značajki zaslona, HUAWEI P60 serija također je impresivna pogledamo li je sa stražnje strane. Inovativna tehnologija perjanog pješčanog stakla koja se koristi na P60 Pro crnoj modelu i Pearl Texture Design koji se koristi na njegovom P60 Pro Rococo Pearl izdanju, dovoljno su impresivni da vaš pametni telefon pretvore u modni dodatak.

HUAWEI P60 Pro u Rococo Pearl varijanti postigao je realističnu sedefastu teksturu, te čak uspijeva proizvesti jedinstvene teksturirane uzorke na svakom uređaju, čineći svaki uređaj uistinu unikatnim. Izrađen ekološki prihvatljivim proizvodnim tehnikama inspiriranim tradicionalnim metodama ručne izrade, Rococo Pearl ovom pametnom telefonu daje romantični i bezvremenski izgled koji podsjeća na renesansnu arhitekturu i raskošne muzejske izložbe. Za one koji vole nenametljiv, minimalistički dizajn, HUAWEI P60 Pro u crnoj boji je možda bolji odabir. Međutim, i ova opcija skriva puno više od onog što vidimo na prvi pogled. Izrađen je od posebnog staklenog materijala pod nazivom Feather Sand koji donosi tehnologiju protiv otisaka prstiju, održavajući uređaj uglađenim i čistim. Napomenimo da je crni dizajn telefona ne samo vizualno atraktivan, već je i ugodan i siguran na dodir.

Oko svjetlosti - Reimagined leća kamere

Uz toliko zujanja i priče o tehnologiji kamere HUAWEI P60 serije, bilo je lako zanemariti kako je vanjski dizajn kamere također pažljivo kreiran za ovaj flagship. Kako bi doista uhvatio duh 'The Eye of Light', što je tema oko koje Ultra Lighting kamera pametnog telefona usredotočuje svoju tehnologiju, Huawei je restrukturirao klasični raspored kamere u uredan geometrijski dizajn.

Kamera pametnog telefona centralizira Ultra Lighting Main leće, dok oko sebe postavlja Ultra Wide i Ultra Lighting telefoto leće. Ova dizajnerska intervencija oživljava tradicionalniju strukturu rasporeda leća kamere, a opet vizualno privlači pogled na glavnu zvijezdu – Ultra Lighting leću glavne kamere. Leća se nalazi na vrhu prozirnog visećeg slojevitog dizajna, zbog čega cijeli uređaj izgleda tanji, stvarajući genijalno lagani dizajn za veliki modul kamere.

Posebne ponude

Dostupan u regularnoj prodaji u elegantnoj crnoj boji i jedinstvenom Rococo Pearl uzorku, P60 Pro savršeno se nadograđuje s ultimativnim pametnim satom Huawei Watch Ultimate. Watch Ultimate - najnovije remek djelo u kategoriji pametnih satova, utjelovljuje vrhunac tehnologije i dizajnerske inovacije među Huawei nosivim uređajima. Majstorski dizajniran, Watch Ultimate krase najsuvremenije značajke, a stvoren je za odvažne korisnike koji ne pristaju na ništa manje od izvrsnog.

Preporučena maloprodajna cijena HUAWEI P60 Pro pametnog telefona je 1.199,00 eura. Za više informacija posjetite: https://consumer.huawei.com/hr/phones/p60-pro/.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja te se njima koristi trećina svjetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj postavljeno je u zemljama diljem svijeta, uključujući Njemačku, Švedsku, Indiju i Kinu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaju, usluge „u oblaku“ (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 30 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta.

Za više informacija posjetite: https://consumer.huawei.com/hr/

Pratite novosti o Huawei Consumer Business Group i pratite nas na društvenim mrežama i forumu: