Samsung Galaxy Tab S5e

Novi Samsungov tablet je tanji i lakši, a tu je i opcija koja će se svidjeti korisnicima YouTube Premiuma

18.02.2019 u 12:39

Bionic
Reading

Korejski tehnološki div predstavio je svoj novi svestrani tablet. Napravljen je za bolje povezivanje i zabavu, a sadrži velik broj pametnih značajki, u tanjem i svjetlijem okviru.

Sa 10,5-inčnim zaslonom i velikim kapacitetom baterije, Galaxy Tab S5e pažljivo je osmišljen za jedinstveno iskustvo kako bi korisnici mogli uživati u sadržaju bez kompromisa, tvrde u Samsungu.

'Galaxy Tab S5e vrhunski je tablet s elegantnim dizajnom i moćnim značajkama. Korisnike koji žele biti povezani cijelo vrijeme te imati očaravajući zaslon za vrhunsko iskustvo zabave sigurno će oduševiti novi Tab S5e', pohvalio se DJ Koh, predsjednik i izvršni direktor Samsungovog odjela mobilnih komunikacija.

Što je to što zbog čega u Samsungu trljaju ruke, nadajući se dobrim prodajnim rezultatima, čime to njihov novi tablet mami kupce?

Pametniji i praktičniji način interakcije

Za početak tu je osvježeni dizajn. Jedva 400 grama težak tablet u 5,5 mm tankom metalnom kućištu bit će dostupan u tri boje: srebrnoj, crnoj i zlatnoj. Uz produženo trajanje baterije, za koje u Samsungu tvrde da semože rastegnuti do 14,5 sati, Tab S5e je optimiziran za dugotrajno pregledavanje, streaming i reprodukciju sadržaja.

Samsung Galaxy Tab S5e Izvor: Profimedia / Autor: Samsung

Kao prvi Samsung tablet koji ima novi Bixby 2.0 2, Tab S5e nudi pametniji i praktičniji način za interakciju uređajem, a služi kao čvorište za kontrolu uređaja povezanih kućnih uređaja. Korisnici istovremeno mogu uključiti TV ili upaliti svjetla pomoću značajke Quick Command koja im omogućuje da prilagode nekoliko radnji pod jednom naredbom. To im omogućuje brže, jednostavnije i prilagodljivije upravljanje glasom u njihovom kućnom okruženju.

Uz pomoć zasebno prodavane tipkovnice i Samsung DeX docka, Tab S5e korisnicima nudi okruženje nalik osobnom računalu. Korisnici također mogu odgovoriti na poziv ili odgovoriti na poruku izravno s tableta, čak i kada je njihov pametni uređaj daleko od dosega ili na nekoj drugoj Wi-Fi mreži.

Platiš tablet, dobiješ YouTube Premium

Tab S5e nudi 10,5-inčni Edge to Edge zaslon, a uz ovaj tablet korisnici mogu do četiri mjeseca besplatno koristiti uslugu YouTube Premium i tako uživati u omiljenim sadržajima na YouTube, YouTube Music i YouTube Gaming aplikacijama bez ograničenja. Za zvuk se brinu Quad zvučnici s automatskom rotacijom ovisno o načinu na koji se drži tablet - portretno ili pejzažno. Dakako, tu je i Dolby Atmos te predinstalirani Spotify.

Samsungov Tab S5e će biti dostupan na odabranim tržištima, uključujući SAD, Njemačku i druge zemlje od druge polovice 2019. godine.