ZAPOŠLJAVANJE

Nove prilike u IT sektoru, pogledajte što se nudi ovog tjedna

08.03.2021 u 14:28

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled atraktivnih poslova u brzorastućem IT sektoru. Odaberite favorita i javite im se već danas

Oduvijek te zanimao IT, ali još nisi pronašao svoj put? Ili si tek počeo učiti o tehnologiji i želiš svoju strast pretvoriti u karijeru? Ovo je savršeno vrijeme i mjesto za to! Zaposli se na poziciji Windows Support Technician (m/ž) u tvrtki Touch support, američkoj kompaniji koja djeluje kao strateški partner raznim tehnološkim tvrtkama i pruža im pomoć s iznimnom korisničkom uslugom. Nude ti jasno isplanirani razvojni put i mogućnost napredovanja, rad od kuće, sjajne kolege i pozitivnu radnu atmosferu.

Pridruži se stručnom timu tvrtke Sitni Sati, koja već 20 godina stvara aplikacije koje se koriste za specijalne efekte u filmskim blockbusterima (Armageddon, 2012, Thor, Ironman, Dr. Strange itd.) te najpoznatijim računalnim igrama (Diablo, Warcraft, Overload i druge). Trenutno zapošljavaju na poziciji Computer Graphics Developer C++ (m/ž), a ovim natječajem traže developere za rad na projektu simulacije vode FLIP metodom na CPU. Javi im se do 03. travnja.

Tvrtka Teched bavi se razvojem softverskih rješenja po narudžbi, radi se na većim i ozbiljnijim one-time projektima. Kreću s novim projektom u .NET Core-u u sklopu rješenja za Law Enforcement Criminal Intellicence System i sada svoj tim žele osnažiti na poziciji .NET Core Programer (m/ž). Od kandidata očekuju dobro znanje osnova programiranja i izrade web aplikacija, a zauzvrat nude rad na jedinstvenim projektima, primanja primjerena doprinosu razvoja tvrtke te nastavak stručnog usavršavanja.

KM CROATIA pod motom ''jedinstvena kombinacija preciznosti i snage'' objedinjuje dva najbrže rastuća metalurška poduzeća u Hrvatskoj, KM Kovnica i KM Alati, koja se bave izradom i obradom metala za autoindustriju. Želiš li i ti biti dio dinamičnog tima koji svojim progresivnim i pozitivnim pristupom kreira uspjeh? Pridruži im se na poziciji Sistemski administrator (m/ž). Nude ti raznovrsne prilike za stručni i osobni razvoj, sustavno razrađen plan uvođenja u posao te inspirativno i dinamično radno okruženje.

U Infokorpu uspjeh postižu oslanjajući se na djelatnike i vjeruju da su povjerenje te međusobno razumijevanje i pomaganje jedini pravi temelj dobrog poslovnog odnosa. Predanost njihovih djelatnika rješavanju problema bez obzira na njihovu složenost te volja za stalnim učenjem i unapređivanjem znanja i sposobnosti čine ih idealnim izborom za podršku i unapređenje poslovanja. Trenutno su u potrazi za Python programerima (m/ž), a na oglas se možeš javiti do 12. ožujka.