ZAPOŠLJAVANJE

Nove prilike u IT-ju: Traže se QA inženjeri, Wordpress developeri, Microsoft software developeri..

01.02.2021 u 13:08

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled oglasa u IT sektoru. Pogledajte uvjete, izabrite favorita i javite im se već danas

Dobre stvari se događaju kad se susretnu IT talent i dobra poslovna prilika! U IN2, nude ti priliku da profesionalno rasteš i razvijaš svoj talent te doprinosiš razvoju softverskih rješenja koja klijentima posao čine jednostavnijim i efikasnijim. Tvrtki je važno da voliš raditi s ljudima oko sebe i da si timski igrač, a zauzvrat se tvoje zasluge, trud i postignuća adekvatno vrednuju. IN2 pokriva širok spektar djelatnosti i različitih projekata, a trenutno zapošljavaju na nekoliko pozicija: Angular/GIS software developer (m/ž), Java software developer (m/ž) i Microsoft software developer (m/ž). Javi im se do 12. veljače.

EuroART93 je vodeća digitalna full service agencija, koja posluje od 1993. godine i iza sebe ima preko 200 uspješno realiziranih projekata, kao i brojne nagrade osvojene na temelju inovacija njihovih djelatnika. Trenutno su u potrazi za pojačanjem na poziciji Wordpress Developer (m/ž), a novom kolegi nude rad s nevjerojatnom grupom ljudi, fleksibilno radno vrijeme i mogućnost rada na daljinu, team-building akivnosti i različite edukacije. Oglas ostaje aktivan do 12. veljače.

Cognism koristi umjetnu inteligenciju i strojno učenje kako bi obogatio CRM zapise, prepoznaje trendove i B2B organizacijama pomaže vizualizirati, identificirati i iskoristiti njihove najveće potencijale. Tvrtka zapošljava Qa inženjera (m/ž) kojem nude mogućnost rada na daljinu, konkurentnu plaću, fleksibilno radno vrijeme, opuštenu radnu atmosferu, besplatan ručak, voće, kavu i piće. Zvuči zanimljivo? Javi im se 10. veljače.

Posjeduješ najmanje 3 godine radnog iskustva u razvoju softvera? Krasi te sposobnost pisanja jasnog, sažetog i sveobuhvatnog koda? S Javascriptom si već neko vrijeme na 'ti'? Imamo rješenje! Tvrtka UniqCast je u potrazi za Frontend Senior Developer-om (m/ž), a novom kolegi nude brojne prilike za usavršavanjem vještina, rad s najmodernijim tehnologijama, konkurentnu plaću, fleksibilno radno vrijeme i mogućnost rada na daljinu. Svoj životopis im pošalji do 5. veljače.

Tvrtka Mangonel gradi, integrira i podržava Enterprise i Consumer softver. I zapošljava na pozicijama Frontend Developer (m/ž) i Cloud/Technical Support Engineer (m/ž)! Iskoristi priliku i pridruži se timu nadarenih programera koji razvijaju nova rješenja, odnosno značajke proizvoda uspješnih klijenata. Svakodnevno ćeš koristiti najnovije tehnologije, a kompanija ti nudi i ugodnu radnu okolinu, mogućnost rada od kuće i profesionalni rast i razvoj.