ZAPOŠLJAVANJE

Nove prilike u IT-ju! Pogledajte tko sve zapošljava ovog tjedna

25.10.2021 u 15:03

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled atraktivnih oglasa u IT sektoru

Vertiv okuplja industrijske stručnjake i arhitekte kontinuiteta koji u suradnji s klijentima najprije zamišljaju a zatim provode u djelo modularne data centre budućnosti. Trenutno su u potrazi za pojačanjem na poziciji Application Engineer (m/ž), a opis posla, između ostalog, uključuje pružanje tehničke podrške prodaji, razvijanje tehnički i cjenovno konkurentne aplikacije te izradu prezentacija proizvoda i aplikacija za kupce i konzultante. Javi im se do 8. studenog.

Elektrogen d.o.o., tvrtka koja pruža usluge projektiranja, implementacije, puštanja u pogon i održavanja složenih sustava automatike i upravljanja, zapošljava na poziciji: Vodeći inženjer za sustave automatizacije (m/ž). Novim kolegama nude fleksibilno radno vrijeme, odgovarajuća primanja i dodatke na plaću te rad u mladom, iskusnom i ugodnom okruženju, a poželjno je iskustvo u elektroenergetici, vodoprivredi i/ili industriji nafte. Rok za prijavu na oglas ističe 11. studenog.

ENEA Software d.o.o. je švedska globalna tvrtka s više od 50 godina iskustva u stvaranju komunikacijskih proizvoda, koja razvijanjem softverskih temelja želi kreirati povezanije društvo. Više od 3 milijarde ljudi širom svijeta već koristi njihovu tehnologiju u svom svakodnevnom životu. Trenutno traže djelatnika za poziciju Solution Architect (m/ž), a novim kolegama nude fleksibilno radno vrijeme, priliku za profesionalni rast i razvoj, božićnicu i regres te teambuilding evente. Oglas ostaje aktivan do 25. studenog.

Msg global solutions zapošljava na poziciji: Senior Profitability and Performance Management (PaPM) Consultant (m/ž). Savršen kandidat za ovo radno mjesto posjeduje snažne analitičke vještine, odlično se snalazi radeći pod pritiskom i ima najmanje 5 godina konzultantskog iskustva u SAP-u i sličnim aplikacijama. Zauzvrat ti nude atraktivnu plaću, fleksibilno radno vrijeme, izazovno i multikulturalno radno okruženje te profesionalni rast i razvoj. Javi im se do 20. studenog.

Connecto je jedna od vodećih tvrtki u organiziranju privatnih transfera, a njihov jedinstveni poslovni model je ono što ih uvelike razlikuje od konkurencije. Trenutno su u potrazi za PHP progržamerom (m/ž), a novim kolegama nude stimulativna primanja, mogućnost napredovanja, stalno zaposlenje, ugodnu radnu atmosferu te poticajno radno okruženje. Svoj životopis im možeš poslati do 24. studenog.