ZAPOŠLJAVANJE

Nove prilike u IT-ju, pogledajte što se nudi ovog tjedna

29.05.2023 u 14:18

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo tjedni pregled zanimljivih poslova u IT sektoru

Krobel Promet, jedan od vodećih distributera opreme tehničke zaštite u Hrvatskoj, zapošljava Programera (m/ž). Kako bi njihovi zaposlenici bili u toku s najnovijim trendovima i tehnološkim postignućima, kontinuirano se obrazuju te redovito pohađaju seminare i slične edukacijske programe, a novim kolegicama i kolegama nude i mentorstvo iskusnih kolega, stimulativna primanja te plaćene gablece. Javi im se do 5. lipnja.

U Infoartu su svakodnevno usmjereni na stvaranje IT umjetnosti u obliku inovativnih tehnologija, proizvoda i usluga. Oni su kreativni stručnjaci i znatiželjni vizionari, a trenutno tragaju za pojačanjem na radnom mjestu: Specijalist za IT podršku (m/ž). Nude ti poticajno radno okružje u kojem uživaš u onom što radiš, materijalne pogodnost koje ovaj život čine ljepšim i još puno toga… a to ćeš saznati ako se prijaviš na njihov oglas do 4. lipnja. U Kelteksu ne izrađuju samo inovativne tehničke tekstile – grade budućnost koja je čvrsta, jaka i održiva. Ako im se želiš pridružiti na tom putu, to možeš učiniti prijavom na oglas za poziciju: IT tehničar (m/ž). Očekuju te fleksibilno radno vrijeme, naknada za topli obrok, interne i eksterne edukacije, povremeni rad od kuće, jubilarne nagrade i rad s vrhunskim ICT tehnologijama. Javi im se do 4. lipnja.

Tvrtka D.TRADING bavi se trgovinom energenata, a svoje poslovanje temelje na pouzdanosti opskrbe i visokoj kvaliteti usluga. Kako bi dodatno osnažili svoj tim, tragaju za pojačanjem na mjestu: Full-stack Developer (m/ž). Na ovoj poziciji imat ćeš ključnu ulogu u punom ciklusu razvoja ETRM aplikacije, sudjelovat ćeš  u predlaganju novih tehnologija i razvijati svoju karijeru u okruženju vrhunskih stručnjaka. Sve što trebaš učiniti jest prijaviti se na oglas do 9. lipnja.

Samostalna si, proaktivna i snalažljiva osoba? Posjeduješ najmanje 1 godinu radnog iskustva na poslovima administracije MS SQL baze podataka? Susreo/la si se s troubleshootingom i debuggingom? Odlično! Prijavi se na oglas za Administratora baze podataka (m/ž) i postani dio Erste tima! Nude ti rad u dinamičnom okruženju, ravnotežu privatnog i poslovnog dijela života, brigu o tvom zdravlju, korporativnu kulturu koja njeguje toleranciju te brigu o tvojoj budućnosti. Oglas ostaje aktivan do3. lipnja.