MOJPOSAO

Nove poslovne prilike u IT sektoru - pogledajte što se nudi ovog tjedna

17.08.2020 u 14:00

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam izbor najboljih oglasa za posao u brzorastućem IT sektoru. Odaberite svojeg favorita i javite im se već danas

M+ Connect je najveća neovisna tvrtka za pružanje BPO usluga u regiji koja je duže od desetljeća posvećena poslu interakcija s korisnicima. U M+ Grupi najvažniji su ljudi i njihova raznolikost i pozivaju te da im se pridružiš na poziciji: Junior IT tehničar (m/ž). Idealan kandidat za ovaj posao izvrsno poznaje računalnu opremu, kao i tehnologije mobilne odnosno fiksne telefonije i ima visoku razinu odgovornosti. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 21. kolovoza.

Visage Technologies svjetski je poznati dobavljač specijaliziranih rješenja za praćenje, analizu i prepoznavanje lica koji je u svijetu 'računalnog vida' prisutan od 2002. godine. Zbog povećanja opsega posla, tvrtka svoj tim inženjera planira osnažiti na radnom mjestu R&D Engineer - Computer Vision (m/ž). Kao dio njihova tima kontinuirano ćeš širiti i primjenjivati svoje znanje i raditi u mješovitom hrvatsko-švedskom timu vrhunskih inženjera. Svoj životopis im pošalji do 25. kolovoza.

Tvrtka Convergent Media Group Croatia od svog osnutka surađuje s najvećim svjetskim oglašivačima, pružajući im raznolike usluge – od razvijanja mobilnih aplikacija i web stranica, preko strateškog savjetovanja i community menadžmenta do programiranja. Kako bi dodatno unaprijedili svoje poslovanje, zapošljavaju na poziciji Digital Project Specialist (m/ž), a novom kolegi nude fleksibilno radno vrijeme i mogućnost rada od kuće, razvoj profesionalnih vještina, pet-friendly radno okruženje i rad u najboljem timu na svijetu! Javi im se do 24. kolovoza.

Crionis LLC, moderna digitalna tvrtka fokusirana na kreiranje kvalitetnih UX i razvojnih rješenja, traži pojačanje u liku i djelu Voditelja poslovnog razvoja (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju imati barem 5 godina relevantnog iskustva u prodaji ili upravljanju računima, dobro poznavati IT industriju i posjedovati veliku mrežu domaćih i stranih kontakata. Njihova ponuda uključuje rad u mladom i dinamičnom timu, mogućnost rada na daljinu i fleksibilno radno vrijeme te daljnji profesionalni razvoj. Oglas ostaje aktivan do 25. kolovoza.

OptimizeRx, digitalna zdravstvena tvrtka, proširuje svoj tehnički tim u Zagrebu na radnom mjestu Senior Java Software Engineer (m/ž). Opis posla, između ostalog, podrazumijeva dizajniranje i implementaciju rješenja za poslovne ciljeve klijenata, razvijanje back-end sustava u Javi, Spring Frameworku-u i Spring Boot-u te pružanje podrške kolegama u stvaranju korisničkih sustava. Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati s dobrim poznavanjem modernog SPA okvira i Linux operativnog sustava, a na oglas se možeš prijaviti do 24. kolovoza.