NIŠTA LAKŠE

Naučite kako dokument iz Google Docsa možete podijeliti s drugima

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 23.04.2019 11:13
  • Objavljeno 23.04.2019 u 11:13
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Jaap Arriens / Zuma Press

Kako podijeliti dokument iz Docsa? Procedura je relativno jednostavna, a sastoji se od nekoliko vrlo jednostavnih koraka

Da biste podijelili dokument izrađen u Google Docsu, prvo morate otići na Google.com i tamo se prijaviti. Nakon što ste to napravili, kliknite na ikonu sa devet točkica smještenu u gornjem desnom kutu ekrana. Nakon što ste na nju kliknuli samo skrolajte kroz aplikacije, pronađite Google Docs i kliknite na ikonicu kako biste učitali aplikaciju.

Nakon što ste ušli u aplikaciju, stvorite novi dokument i dajte mu ime pomoću izbornika u gornjem lijevom kutu. Kada ste gotovi, samo kliknite na tipku 'Share' koja se nalazi u gornjem desnom kutu i nakon toga u rubriku upišite email adresu ljudi s kojima želite podijeliti dokument. Vidjet ćete da će se polje automatski ispuniti ako je osoba kojoj šaljete u vašoj listi kontakata.

Nakon toga kliknite na ikonicu olovke pored svakog dodanog imena ako želite promijeniti način na koji osoba može vršiti interakciju s dokumentom (može li uređivati, komentirati ili samo gledati). Nakon što ste sve obavili, kliknite na Done i dokument će biti podijeljen sa svim izabranim kontaktima.

vrijedi razmotriti

Postoji li život nakon Gmaila? Evo nekoliko alternativa

Pogledaj galeriju
5

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!