SIGURNOSNA ZNAČAJKA

Na Tinderu će biti lakše dijeliti podatke s obitelji i rodbinom

22.04.2024 u 10:02

Bionic
Reading

U Tinderu tvrde kako oko 51 posto korisnika mlađih od 30 godina već dijeli detalje o spoju sa svojim prijateljima, dok 19 posto korisnika to čini sa svojim majkama

Tinder je otkrio značajku pomoću koje možete s obitelji, rođacima i prijateljima podijeliti informaciju kako ste našli nekog tko vam se sviđa, što može podići razinu sigurnosti pri korištenju te aplikacije.

Značajka Share My Date omogućava podjelu pojedinosti o planiranom spoju jednom poveznicom.

Taj URL može upućivati na pojedinosti kao što su lokacija, datum i vrijeme susreta, fotografiju osobe s kojom ćete se naći i poveznicom koja vodi na njihov korisnički profil.

Može sadržavati i bilješke, a možete i uređivati podatke kako biste dodali najnovije pojedinosti. Datume je moguće postaviti do 30 dana unaprijed.

Također, moguće je stvoriti neograničen broj spojeva koje ćete potom podijeliti s bliskim vam ljudima.

U Tinderu tvrde kako oko 51 posto korisnika mlađih od 30 godina već dijeli detalje o spoju sa svojim prijateljima, dok 19 posto korisnika to čini sa svojim majkama.

Općenito, dobra je ideja obavijestiti nekoga ako idete na spoj s nekim koga ne poznajete, skupa s pojedinostima o lokaciji i osobi s kojom se sastajete, piše Engadget.

Još 2020. godine Match.com je uveo značajku prijave spoja koja korisnicima omogućuje slanje pojedinosti kontaktima za hitne slučajeve ako stvari ne idu dobro.

Tinder će uvesti Share My Date tijekom sljedećih mjeseci. Bit će dostupan u SAD-u, Velikoj Britaniji, Australiji, Kanadi, Singapuru, Indiji, Irskoj, Njemačkoj, Francuskoj, Španjolskoj, Japanu, Brazilu, Švicarskoj, Meksiku, Nizozemskoj, Italiji, Koreji, Vijetnamu i Tajlandu.