ZDRAVA I SEKSI

Luckasto zanosna Miranda Kerr

05.01.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Tridesetjednogodišnja Australka s ovih fotki ima toliko uspješnu karijeru i nadasve zanimljiv privatni život da bi se o njoj mogle pisati doktorske disertacije

Tko bi ikad pomislio da će djevojčica rođena u australskoj zabiti, točnije gradiću Gunnedahu, postati fatalna žena čije će se ime naći na top listi najseksi žena dvadesetog stoljeća? Nitko, pa ni njeni roditelji.

CV joj je pun kao šipak. Studirala je nutricionizam i psihologiju zdravlja, pokretačica je linije organske kozmetike KORA Organics, bila je prva Australka koja je potpisala ugovor s Victoria's Secretom, snimala je reklame za H&M, Swarowski i Reebok, nastupila u spotovima Kanyea Westa i Pharrella te se skinula gola kako bi zaštitila ugroženu populaciju koali.

Nema čega nema u njenom životopisu! Zavela je Orlanda Blooma, rodila dijete, a nedavno je i objavila svoj prvi singl 'You're The Boss'. Tajna njene ljepote navodno leži u kombinaciji joge, povrća kuhanog na pari i kokosovog ulja. Nekoliko puta dnevno meditira i pije puno zelenog čaja.