ZA IPHONE I IPAD

Ljubitelji restorana zasigurno će uživati u novim Google Mapsima

25.03.2018 u 11:09

Bionic
Reading

Poznata aplikacija za navigaciju u najnovijoj verziji pored standardne lokacije restorana uvodi i mogućnost provjere prosječnog vremena čekanja

Koliko vam se puta dogodilo da gladni ušećete u omiljeni restoran samo da biste opazili još ljudi koji poput vas čekaju na slobodno mjesto? Google vam u ovome nastoji pomoći. U najnovijoj verziji Google Mapsa na iPhoneu moći ćete provjeriti prosječno vrijeme čekanja u restoranima diljem svijeta. Za aktivaciju značajke trebat će vam najnovija nadogradnja na verziju 4.47.

Brže do zalogaja

Ova značajka je u Google pretrazi aktivna još od kraja prošle godine, no ovo je prvi put da se pojavljuje i u sklopu Google Mapsa. U restoranu kojeg izaberete vidjet ćete vrijeme kada ima najviše gostiju, kao i prosječno vrijeme čekanja. Mape će vam također dati i vrijeme dana kada su redovi najveći, što znači da ćete lako svoj popodnevni ili večernji izlet u restoran moći planirati s nogu.

23 GODINE OD OSNUTKA

Jeste li znali da je Yahoo skoro kupio Google? Dvaput!

Pogledaj galeriju

Što je još novo?

Nova nadogradnjha za Google Maps dosnosi i poboljšanje sustava za javni prijevoz gdje ćete vidjeti najučinkovitiju rutu prema vašem vlaku, autobusu ili tramvaju.

Ovo čak vrijedi i za platforme na autobusnim ili željezničkim kolodvorima. Naravno, ova značajka trenutno je dostupna samo u velikim gradovima: New Yorku, Los Angelesu, Parizu, Madridu, Barceloni, Budimpešti, Moskvi, Kijevu, Hong Kongu, Taipeiju, Singapuru i Delhiju.

Hrvatski gradovi će biti dodani naknadno.