RED DOT AWARD

LG pokupio nagradu branda godine

03.11.2015 u 15:24

Bionic
Reading

LG Electronics dobio je nagradu 'Brand of the Year' na svjetskom dizajnerskom natjecanju 'Red Dot Award'. Time je postao tek trećom kompanijom u povijesti koja je osim nagrade za brand godine osvojila i onu za dizajnerski tim

Titulu 'Brand of the Year' LG je zaslužio činjenicom da je tijekom godine dobio čak 13 nagrada 'Red Dot' u kategoriji 'Communication Design'. Između ostalih, nagradu su osvojili G4 te Watch Urbane.

'LG Electronics doista vješto upravlja markom, a njihov korporativni slogan Life's Good to lijepo sumira', rekao je dr. Peter Zec, osnivač i direktor Red Dota.

'Počašćeni smo nagradama 'Red Dot' koje ukazuju na LG-evu vodeću poziciju na području dizajna te na našu stalnu predanost inovativnom dizajnu i intuitivnom korisničkom iskustvu.

Nastavit ćemo dizajnirati i razvijati kreativna rješenja koja izazivaju pozitivni emocionalni odgovor te produbljuju odnos između našeg branda i potrošača koji žive naš moto – Inovacije za bolji život', rekao je Noh Chang-ho, potpredsjednik i voditelj korporativnog dizajna u LG Electronicsu.

LG-u će ovo priznanje biti javno uručeno 6. studenog na godišnjoj ceremoniji 'Red Dot Gala'.