nagradna igra

Lenovo Y: Pakleno dobre slušalice za prave igrače

11.04.2017 u 09:51

Bionic
Reading

Igraće slušalice Lenovo, najbolje u klasi slušalica s USB-om, nude impresivan zvuk i vrhunsku udobnost pri dugotrajnom korištenju

Moramo odmah reći: slušalice Lenovo Y opako dobro izgledaju. Crno-crvena kombinacija s urezanim logotipom Y u koji je ugrađena također crvena LED svjetiljka će se sjajno uklopiti s ostalom ponudom iz Lenova namijenjenom zaljubljenicima u računalne igre.

Uključite se u veliku tportalovu nagradnu igru i slušalice Lenovo Y mogu biti vaše! Sve što trebate napraviti jest kreirati korisnički profil na tportalu ili se prijaviti s postojećim. Svaka prijava se broji zato ne gubite vrijeme!

Slušalice su vrlo lagane (nešto više od 330 grama) i udobne kako vas ne bi žuljale ni tijekom dugih noći igranja. Super su ugodne i udobne, lako ih je prilagoditi obliku glave. Moguće ih je sklopiti za praktičniji prijenos.

Lenovo Y Izvor: Promo fotografije / Autor: Lenovo

Nude jasan i razgovijetan zvuk, naglašenog basa, fantastičan za igre, filmove i glazbu. Radit će podjednako dobro uštekate li ih preko USB-a ili standardnog 3-5 milimetarskog audio ulaza, kojim ćete ih povezati bez problema s najpopularnijim igraćim konzolama, ali i pametnim telefonima.

Preklopiv mikrofon s filtriranjem pozadinske buke mikrofon je također jednostavno namjestiti tako da vas suigrači i sugovornici čuju jasno i glasno.

Dolaze s pratećom aplikacijom pomoću koje možete namjestiti raznorazne audio postavke, kao i hoće li LED svjetlo treperiti ili svjetliti stalno, a tu je i ekvilajzer za sve vas koji želite fino ugoditi zvuk.

Lenovo Y Gaming Surround Sound Headset Izvor: Društvene mreže / Autor: Lenovo
Dobrodošli na potpuno novi, redizajnirani tportal! Izvor: Društvene mreže

Kreirajte korisnički profil ili se prijavite s postojećim i uključite se u nagradnu igru!