01. - 03. PROSINCA

Konferencija o hakerskim prijetnjama

05.11.2009 u 16:11

Bionic
Reading

Analitička kuća IDC Adriatics i Učilište Algebra predstavili su danas prvi zajednički projekt, godišnju konferenciju 'Hacking vs. Business Security'

Riječ je o trodnevnoj konferenciji koja se sastoji od tehnoloških radionica i poslovno/tehnološkog dana, a namijenjena je korisnicima iz segmenta uslužnih djelatnosti, trgovine i prodaje, telekomunikacija, banaka, leasinga, osiguravajućih kuća, financijskih ustanova... Drugim riječima, konferencija je namijenjena svim tvrtkama kojima hakerski upadi predstavljaju veliku prijetnju poslovanju kroz potencijalnu direktnu štetu poslovnim partnerima i krajnjim korisnicima, ali i indirektno ugrožavanje kredibiliteta i smanjenja povjerenja potrošača ukoliko dođe do kompromitiranja njihove informatičke infrastrukture i/ili podataka.

Konferencija se održava u periodu između 1. i 3. prosinca 2009. gdje je zadnji dan poslovno/tehnološki, a prva dva potpuno tehnološka (praktične radionice za etičke hakere). Mjesto događanja poslovno/tehnološkog dana je hotel Regent Esplanade, a tehnoloških radionica prostori Algebre i Visoke škole za primijenjeno računarstvo u Zagrebu, na adresi Ilica 242.

Više informacija možete saznati na službenoj stranici konferencije, security.algebra.hr