USPOREDITE CIJENE

Kompare.hr od danas na tportalu!

15.04.2013 u 13:25

Bionic
Reading

Domaći servis za usporedbe telekomunikacijskih, financijskih i osiguravateljskih usluga odsad možete pronaći i u našoj rubrici 'Servisi'. Isprobajte ga!

Ako ste ikada u životu nešto kupovali ili unajmljivali, sasvim je sigurno da ste na različite pretrage i usporedbe potrošili puno dragocjenog vremena. I pritom niste bili sigurni jeste li odabrali najbolju ponudu.

Uz Kompare.hr, neovisni online servis za usporedbe i uštede, više nema dvojbe - putem njega možete jednostavno uspoređivati više od 80 ponuđača financijskih, telekomunikacijskih i osiguravajućih usluga, a nedavno su uveli i besplatno naručivanje usluga.

Korištenje servisa je brzo i jednostavno - korisnici trebaju prvo odabrati područje i uslugu koju žele uspoređivati te unijeti nekoliko osnovnih parametara za uslugu koja ih zanima. Na temelju toga jednim klikom na ekranu se pokazuju financijske ponude svih relevantnih ponuđača određene usluge.

Sve usporedbe na portalu su besplatne i neovisne te lako dostupne svima. Na raspolaganju su i razni vodiči za uštede te pregršt korisnih i praktičnih informacija koje pomažu korisnicima da se educiraju u navedenim područjima i tako lakše odaberu pružatelja usluge, ali i uslugu koja najbolje odgovara njihovim zahtjevima i potrebama.

Na riječkom je projektu kroz dvije godine radilo više od 10 stručnjaka iz informacijskih tehnologija i marketinga, a početkom ove godine omogućene su besplatne direktne narudžbe za prve pružatelje usluga te ih je svakim tjednom sve više.

Trenutno Kompare.hr nudi 13 usporedbi različitih usluga te predano radi na prikupljanju i analizi podataka za nove usporedbe. Uskoro će korisnici moći uspoređivati ponude tekućih računa, životna i putna osiguranja, zdravstvena osiguranja, leasing i još mnogo toga.

Osim za korisnike, fizičke osobe, u ponudi će imati i nekoliko usporedbi kredita, osiguranja i telekomunikacijske tarife za mala i srednja poduzeća.

Isprobajte ga na adresi kompare.tportal.hr!