GOOD GAME GLOBAL

Još nas samo nekoliko dana dijeli do Beyond Esports konferencije

04.12.2023 u 12:53

Bionic
Reading

Pred nama je još jedan od događaja u režiji esport razvojne i marketinške agencije Good Game Global. Ovoga puta, to nije jedno od esport natjecanja nego jednodnevna konferencija koja će ugostiti neke od najutjecajnijih i prepoznatljivih imena iz industrije

Beyond Esports, druga je konferencija u organizaciji ekipe iz Good Gamea, za glavne ciljeve ima educirati posjetitelje o glavnim vrijednostima te globalnom, regionalnom i lokalnom potencijalu esport industrije.

Predstavnici iz planetarno popularnih organizacija kao što su Meta, G2 Esports, Samsung, ali i regionalno uspješnih kompanija poput Hrvatskog Telekoma, SUPERBET-a, Happeninga i brojnih drugih, održat će zanimljiva predavanja i razgovore vezane uz najaktualnije teme iz svijeta esporta.

Posjetitelji će imati priliku ući u svijet ove iznimno rastuće industrije kroz perspektivu svih sudionika esport eko-sustava, od igrača, menadžera pa sve do kompanija koje su prepoznale važnost koju esport ima na njihovo poslovanje.

Konferencija će se održati u petak, 8. prosinca, s početkom u 9 sati u prostorima Visokog učilišta Algebra. Svoje karte još uvijek možete osigurati putem sustava Entrio.hr, a sve informacije kao i konačan raspored predavanja možete pronaći na službenoj web stranici Beyond Esports konferencije i društvenim mrežama Good Game Globala.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal ovdje i kliknite 'Prati'.