MRBEAST

Jedan od najvećih YouTubera dolazi u Fortnite, a sa sobom donosi izazov vrijedan milijun dolara

13.12.2022 u 10:08

Bionic
Reading

MrBeast se pridružuje Fortniteu sa vlastitom kolekcijom digitalne kozmetike i izazovom u kojem će netko odšetati sa milijun dolara nagrade

Super popularni YouTuber MrBeast posljednji je u nizu poznatih osoba koje su se pridružile programu Fortnite Icon. Kreator sadržaja na kratko se pojavio u foršpanu Fortniteove najnovije sezone, a Epic Games potvrđuje da će sa sobom donijeti ekskluzivne skinove i tematsko natjecanje unutar igre s nagradnim fondom od milijun dolara, piše Verge.

Ako ste gledali bilo koji MrBeastov izazov na YouTubeu (poput 'posljednja osoba koja digne ruke s aviona ga može zadržati' ili 'izdrži 100 dana u krugu, osvoji pola milijuna dolara'), neće vas iznenaditi da se izazov unutar igre zove 'izazov ekstremnog preživljavanja'. Igrači će na posebno izgrađenom otoku pokušati doseći maksimalan rezultat, a osoba s najvišim rezulatom osvojit će milijun dolara, a 100.000 najboljih gejmera dobit će poseban (virtualni) kišobran.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Epic

Ako želite malo vježbati prije nego što izazov krene, poseban otok vrata će otvoriti 13. prosinca u 15:00 na kodu 7990-6907-8565. Izazov započinje 17. prosinca te traje od 18:00 do 21:00, s time da je broj pokušaja ograničen samo vremenskim rokom.

Dva MrBeastova skina dolaze sa dva pripadajuća stila, a tu su i tematski dodaci, kao i posebni emote kojeg će se moći kupiti unutar igrinog dućana par dana prije početka izazova. Kozmetika će biti dostupna od 15. prosinca u 1 sat ujutro.

MrBeast, koji je svojevremeno izgradio pravi Battle Bus, pridružuje se drugim streamerima i tvorcima sadržaja u sklopu serije Icons. Skinovi Icon nisu samo za streamere: Epic ih je dizajnirao i za sportaše popout LeBrona Jamesa i Naomi Osake, kao i glazbenike poput Brune Marsa, Adersona Paaka i Ariane Grande.