KONAČNO

Iz LG-a stiže kuhinjski uređaj za izradu - craft piva

13.12.2018 u 10:28

Bionic
Reading

LG Electronics će po prvi put na sajmu CES 2019 predstaviti uređaj za proizvodnju craft piva LG HomeBrew koji funkcionira na principu kapsula

LG HomeBrew je dobitnik nagrade 2019 CES Innovation Award koju je zaslužio jednostavnim rješenjem za proces proizvodnju piva zahvaljujući kapsulama za jednokratnu upotrebu, optimiziranom fermentacijskom algoritmu i značajkom samočišćenja.

Trebaju vam samo kapsule, električna energija i strpljenje

Pomoću seta jednokratnih kapsula - koje sadrže slad, kvasac, ulje hmelja i arome - i pritiskom tipke HomeBrew automatizira cijeli postupak od fermentacije, karbonizacije i dozrijevanja (starenja) piva do posluživanja i čišćenja. Besplatna prateća aplikacija (za Andorid i iOS uređaje) omogućava korisnicima da provjere status uređaja HomeBrew - u bilo kojem trenutku i bilo gdje.

HomeBrewov optimizirani fermentacijski algoritam kontrolira proces fermentacije s regulacijom temperature i tlaka.  Automatski sustav čišćenja dezinficira korištenjem vruće vode te tako osigurava da je sve higijenski čisto za sljedeću rundu.

HomeBrew je dizajniran uzimajući u obzir potrebe pivoljubaca, nudeći im nekoliko vrsta piva: američki IPA, američki Pale Ale, engleski Stout, belgijski Witbier i suhi češki Pilsner. Uređaj može proizvesti do pet litara piva vrhunske kvalitete za oko dva tjedna, ovisno o vrsti piva.

'LG HomeBrew predstavlja vrhunac razvoja kućanskih aparata i tehnologija pročišćavanja vode koje smo razvijali tijekom desetljeća,' rekao je Song Dae-hyun, predsjednik kompanije LG Home Appliance & Air Solutions. 'Proizvodnja piva kod kuće postala je sve učestalija, ali još uvijek postoje brojni ljubitelji piva koji se nisu odlučili za to jer misle da je komplicirano, a upravo su to korisnici za koje mislimo da će ih uređaj LG HomeBrew privući.'

Posjetitelji sajma CES 2019 će moći iskusiti LG-ev revolucionarni uređaj HomeBrew na štandu #11100 od 8. do 11. siječnja (Las Vegas Convention Center).