POSAO

IT stručnjake zapošljavaju Pevec, Zagrebačka banka, Photomath….

29.01.2018 u 14:33

Bionic
Reading

Donosimo tjedni pregled slobodnih IT pozicija, u suradnji s portalom MojPosao

Pevec zapošljava Samostalnog stručnog suradnika za programsku podršku koji posjeduje VŠS/VSS informatičkog ili drugog odgovarajućeg smjera te najmanje dvije godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Prijaviti se možete do 30. siječnja.

Zagrebačka banka, dio Grupe UniCredit, snažne paneuropske grupe s jednostavnim bankarskim poslovnim modelom te potpuno integriranim korporativnim i investicijskim bankarstvom. Kroz jedinstvenu prodajnu mrežu u zapadnoj, srednjoj i istočnoj Europi pružaju podršku klijentima. Sada zapošljavaju Sistem inženjera za operativne sustave, Specijalista za programsku podršku te Specijalista za skladište podataka i poslovnu inteligenciju. Prijavite se do 30. siječnja.

Photomath aplikacija prvi je odabir za učenje matematike, jedna je od 5 najpopularnijih edukativnih aplikacija s više od 80 milijuna preuzimanja i preko 15 milijuna aktivnih korisnika svakog mjeseca. Trenutno zapošljavaju Frontend web developera sa znanjem JavaScripta i razvoja web aplikacija za interne potrebe.

  • +3
Career Speed Dating Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Željni ste novih izazova? Želite raditi u pravom timu, razvijati svoje potencijale na međunarodnim projektima? Kao dio tvrtke emovis tehnologije imat ćete priliku sudjelovati u svim fazama razvoja projekata. Trenutno otvorena pozicija: Back Office Developer. Prijavite se na oglas do 9. veljače.

Crossvalia je vodeća svjetska konzultantska i razvojna tvrtka specijalizirana za IT infrastrukturu i sigurnost. Pomažu klijentima pokretati i velike podatkovne sustave, s bogatim iskustvom i sveobuhvatnim portfeljom usluga. Trenutno za područje Rijeke zapošljavaju osobu na poziciji: Software Quality Assurance Engineer. Svi detalji su na MojPosao, a oglas je aktivan do 26. veljače.