IT oglasi

IT stručnjake hitno traže Wiener osiguranje, Mikronis, FOREO, Emporion usluge i EVOVLA

24.12.2018 u 15:49

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao izdvojili smo atraktivne slobodne pozicije koje se nude ovoga tjedna

Vedra ste, komunikativna osoba sklona timskom radu? Wiener osiguranje zapošljava Senior analitičara poslovnih procesa/ Voditelja projekata u službi za upravljanje poslovnim procesima i projektima. Idealan kandidat je VSS tehničkog ili ekonomskog smjera s najmanje 5 godina iskustva na poslovima analize poslovnih procesa, poznaje IT poslovne sustave. Oglas je aktivan do 26. prosinca.

TEHNO SAVJETI

Svakako isprobajte ove trikove za WhatsApp na računalu

Pogledaj galeriju

Mikronis, jedan od vodećih hrvatskih isporučitelja računala i opreme, osvojio je veliko povjerenje malih i srednjih tvrtki. Trenutno zapošljava Komercijalista informatičke opreme minimalno srednje stručne spreme za rad sa strankama u maloprodaji, obrađivanje upita putem telefona, izradu ponuda i računa te rad na isporuci robe. Oglas je aktivan do 27. prosinca.

EVOVLA je IT tvrtka specijalizirana za implementaciju poslovnih web aplikacija. Zbog širenja poslovanja zapošljavaju više Java programera koji će se pridružiti timovima u razvoju poslovnih Java Web aplikacija. Poslodavac nudi poticajna primanja ovisno o iskustvu, znanju i efikasnosti, rad na izazovnom projektu, posjete stručnim konferencijama te mogućnost stjecanja certifikata ovisno o interesima i sposobnostima. Detalje pročitajte u oglasu.

Emporion usluge vodeći je pružatelj usluga automatske obrade podataka u procesima provođenja zaštite autorskih prava. Kao takvi prepoznati su u europskim i svjetskim okvirima. Trenutno zapošljavaju .NET programera s minimalno tri godine iskustva s .NET tehnologijom, a osobu očekuje rad na zanimljivim i izazovnim projektima, profesionalni razvoj, mogućnost napredovanja. Prijavite se do 31. prosinca.

FOREO zapošljava Technical Support Specijalista za rad u IT timu, s iskustvom ali posebno sa željom rasta i razvoja u kompaniji. Idealan kandidat ima visoku radnu etiku, voli raditi u timu i s brojkama te izvrsno poznaje engleski jezik u govoru i pismu. Prijavite se na oglas do 31. prosinca.