Galaksija pametnih mogućnosti

Iskoristite ljeto do maksimuma uz Samsung Galaxy Watch4 i pametni ekosustav povezanih uređaja

23.06.2022 u 12:28

Bionic
Reading

Dugo očekivano ljeto napokon je stiglo! Sunce, more, festivali i glazba samo su neke od stvari kojima se veselimo cijele godine, a ljeto ih je prepuno

Iako je glavna privlačnost ljeta upravo u aktivnostima van kuće, naši pametni uređaji mogu nam pomoći kako bi realizirali sve što smo naumili ovog ljeta i pritom se dobro zabavili. Ove godine uživajte u ljetu uz brojne mogućnosti koje donosi Samsung Galaxy Watch4 pametni sat u kombinaciji s S22 serijom pametnih telefona, ali i drugim Samsung uređajima te doživite pun potencijal Samsung ekosustava.

Pametni satovi već neko vrijeme su hit gadget za posao, vježbanje ili jednostavno uživanje u brojnim praktičnim pogodnostima koje donose. Bilo da vam je u fokusu zdravlje, sport, zabava ili posao, ovi mali i praktični pametni asistenti imaju ponešto za svakoga. Ovaj pametni sat u komunikaciji s pametnim telefonom možete koristiti za vježbanje, slušanje glazbe, praćenje informacija o zdravlju ili jednostavno kao cool modni dodatak. Uz brojne mogućnosti Galaxy Watch4 kao što su BIA senzor (Bioelectrical Impedance Analysis) koji bilježi tlak, razinu kisika u krvi te otkucaje srca i opciju praćenja ritma spavanja Sleep scores vraćanje zdravim navikama nikad nije bilo lakše. Iako su pametni satovi moćni i inovativni uređaji sami po sebi, njihova prava moć je u spajanju s drugim pametnim uređajima u našem okruženju, a pogotovo pametnim telefonima.

Priroda i ljudi uvijek su zanimljivi motivi za fotografiranje, a s dolaskom ljeta prilika za uhvatiti odličnu fotografiju sve je više. Glavna prednost fotografiranja pametnim telefonom definitivno je njegova praktičnost i činjenica da je većinu vremena uz nas pa tako možemo biti sigurni da nam fotoaparat neće nedostajati onda kad ga najviše trebamo. Uhvatite nezaboravne trenutke kamerom svojeg pametnog telefona, bilo da šećete parkom, ručate na otvorenom u pauzi od posla ili uživate uz more u hladovini. Uz Galaxy S22 i S22+ na raspolaganju su vam tri kamere – širokokutna od 50MP, telefoto od 10MP i ultra široka kamera od 12MP, dok S22 Ultra na poleđini ima čak 5 impresivnih kamera za kreiranje fotografija iznimne kvalitete. Osim kvalitete samih kamera, vrhunskim fotografijama pridonose i inovativne značajke kao što su Nightography koja omogućava snimanje jasnih i oštrih videozapisa čak i noću te Adaptive Pixel tehnologija uz koju su detalji i boje životopisniji nego ikad do sad. U kombinaciji s pametnim satom proširite svoje mogućnosti fotografiranja s nekom od praktičnih opcija kao što je upravljanje kamerama pametnog telefona putem Galaxy Watch4, čime ćete proširiti slobodu kretanja i moći uhvatiti nevjerojatne fotografije.

Galaksija pametnih mogućnosti

Ovog ljeta uživajte u brojnim mogućnostima uz atraktivne Samsung promocije. Uz posebnu promotivnu akciju odaberite neki od Galaxy Watch4 ili Watch4 Classic modela na posebnom popustu do 30%. Više informacija o samoj promociji pronađite na poveznici. A uz 'Samsung ljetni festival' proširite svoj ekosustav Samsung uređaja i uživajte u brojnim pogodnostima koje donosi. U promociju su uključeni novi modeli pametnih telefona Galaxy S21 FE i S22 serije uz koje ćete dobiti Galaxy Buds Pro bežične slušalice ili Galaxy A53 i A33 5G pametni modeli uz Galaxy Buds Live slušalice. Osim praktičnih slušalica za uživanje u vrhunskoj glazbi, ostvarite i 20% popusta na Galaxy A32 pametni telefon.

A da bi digitalni ekosustav stvarno bio opsežan odlučite se za neke od kućanskih i multimedijalnih uređaja dostupnih u promociji. Uživajte u većem QLED 4K televizoru po cijeni manjeg ili gejmajte na moćnim Samsung Odyssey G5 i G7 monitorima uz Tab A7 Lite na dar. Odaberite bilo koja dva Samsung pametna uređaja i osvježite se uz sjajnih 20% popusta. Uz promotivne popuste i vrhunske mogućnosti uređaja, ostati će vam više vremena, ali i budžeta za dugo toplo ljeto. Više informacija o 'Samsung ljetnom festivalu' i uključenim promocijama potražite na poveznici.