pravo čudo tehnologije

Inovativni tableti za stvaranje digitalnih remek-djela

15.03.2022 u 13:30

Bionic
Reading

Otkrijte kreativne mogućnosti koje skriva nova Samsung Galaxy Tab S8 serija

U današnje vrijeme kreativnost je sve bitnija u online svijetu, a Samsung je predstavio pravo čudo tehnologije upravo u tom pogledu. Riječ je o novim tabletima kroz koje ćete moći iznijeti svoju likovnu vještinu i maštu više nego ikada. Radeći na više stvari istovremeno, moguće je izraditi kreativnu skicu ili prava digitalna umjetnička djela.

Tako novi tableti Samsung Galaxy Tab serije S8, S8+ i S8 Ultra donose 4K kvalitetu videozapisa, ultra široku prednju kameru od 12 MP te dvostruku stražnju kameru od 13 i 6 MP. Ako se želite dodatno poigrati s pametnim vizualnim prikazima, svoje skice nacrtane na papiru fotografirajte i po njima crtajte S Pen olovkom koja stvara osjećaj pisanja po pravoj papirnatoj površini. No, ima tu još mnogo toga.

Spoj dizajna i snažnih performansi

Dizajn inovativnih Samsung tableta je jednostavan i elegantan, a karakterizira ga i iznimno tanak obujam poduprt posebnom i vrlo čvrstom Armor Aluminium pozadinom. Tri verzije tableta podržavaju Samsung Dex tj. rad s više prozora odjednom.

Galaxy Tab S8 Ultra je najveći Samsung tablet dosad, a donosi Super AMOLED zaslon dijagonale 14,6 inča, no bez obzira na to, tanak je samo 6,3 milimetara. Veliki zaslon donosi osjećaj neograničenog prostora u kojem svakodnevno možete izražavati svoju kreativnost, a četiri zvučnika koja podržavaju Dolby Atmos pružaju kristalno čist i jak zvuk koji vam može poslužiti kao dodatna inspiracija.

Osim što se Samsung pobrinuo za odličnu kameru, zvuk i dizajn tableta, njegova baterija teško da će ikoga ostaviti na cjedilu. Sva tri modela podržavaju efikasno punjenje preko 45W brzog punjača koji će bateriju do 100 posto napuniti za 80 minuta. U slučaju da ponestane baterije tijekom digitalnog stvaralaštva, možete biti sigurno da će se baterija brzo napuniti dok si uzimate kratku pauzu za predah.

Beskrajna kreativnost

Kao i model Ultra, Galaxy Tab S8+ dolazi sa S Pen olovkom koja koristi algoritam za smanjenu latenciju. Upravo zbog toga, sve što stvarate putem uređaja postaje osjetno brže i preciznije – feeling je kao da pišeš olovkom po papiru. Partnerstvo tvrtke Samsung s aplikacijom Clip Studio Paint vaš tablet pretvara u digitalnu paletu živopisnih boja koja vas transformira u pravog umjetnika; S Pen olovku iskoristi kao kist za slikanje, a veliki zaslon svog tableta kao slikarsko platno.

Od dodatne opreme tu je novi Galaxy Tab S8 Ultra Book Cover Keyboard koji može služiti kao zaštitni etui i tipkovnica. Napravljen je od antimikrobne poliuretanske kože koja stvara osjećaj luksuza u vašim rukama, dok je touchpad presvučen staklom radi jednostavnije uporabe.

Uređaj koji odaberete zasigurno će zadovoljiti sva vaša očekivanja vezana za funkcionalnost tableta i samu estetiku. Uz Samsung Galaxy Tab S8 tablet uređaje, oslobodite svoj kreativni duh i pretvorite svoje misli u stvarnost. Za više informacija posjetite www.samsung.hr.