POSLOVI

Infobip, Rimac, IN2... prilika za zapošljavanje u IT-u ne nedostaje

28.08.2017 u 10:12

Bionic
Reading

Kraj ljeta tradicionalno donosi i više zanimljivih prilika za promjenu posla. U suradnji s portalom MojPosao odabrali smo najzanimljivije

U Infobipu rade velike stvari, a kroz 40 ureda na 6 kontinenata brinu se o 200.000 klijenata. Nedavno su se preselili i otvorili novi ured u Vodnjanu. Zapošljavaju na niz pozicija, a mi izdvajamo neke: Data Analyst, Strategic Growth and Development Consultant, Core Operations Engineer. Sve detalje pogledajte na MojPosao, gdje se na oglase možete prijaviti do 25. kolovoza, odnosno 8. rujna.

Rimac Automobili trenutno zapošljavaju Back-End developera za rad u Svetoj Nedelji, s rokom prijave do 1. rujna. Tvoje radno mjesto će biti kreiranje IoT platforme koja će prikupljati i obrađivati veliku količinu podataka. Obrađeni podaci bit će korisni ostalim inženjerima u tvrtki, a pomoći će naročito kod kreiranja novih i boljih proizvoda u budućnosti. Ostali detalji čekaju te u oglasu.

Integra Group posluje na lokacijama u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku a specijalisti su za pružanje usluga projektiranja, izgradnje i održavanja infrastrukture informatičkih sustava. Zbog proširenja poslovanja zapošljavaju Sistemskog tehničara za rad u Osijeku te Sistemskog inženjera za rad u Zagrebu. Sve detalje pročitajte u oglasima.

MIPS, tvrtka kćer Hrvatske pošte ima niz godina iskustva u razvoju poslovnih aplikacija, a pokrenula je novi razvojni ciklus nad Mips sustavom za poštansko poslovanje. Karijeru u Mipsu ćete graditi timskim radom na izazovnim projektima, u poticajnoj radnoj atmosferi. Otvorena radna mjesta su: Java programer, Database administrator, Inženjer za potporu razvoju i produkciji te Poslovni analitičar. Prijavite se do 7. rujna.

IN2 je tvrtka koju su 1992. pokrenula tri entuzijasta, a danas su jedna od vodećih softverskih kompanija u regiji, s više od 600 zaposlenih. Razvijaju i održavaju vlastita softverska rješenja i usluge te implementiraju vlastite i partnerske softverske aplikacije. Zbog nadolazećih projekata, za sjedište u Zagrebu zapošljavaju više osoba na 5 pozicija koje možete pronaći na MojPosao.

Jesen rezervirajte za pobjedu na maratonu inovacija @Novathon #withPBZ! Očekuju vas bogate nagrade, motivacijski govori stručnjaka poput Chrisa Skinnera, Nenada Bakića i Mattea Rizzija te uzbudljiva 24 sata. https://www.novathon.net/hr/