JEDNOSTAVNIJA KUPOVINA

Ikea ima novu internetsku trgovinu i obavijest za kupce

17.10.2017 u 14:11

Bionic
Reading

Novi sustav omogućit će jednostavniju kupovinu izravno s internetske stranice. Drugim riječima, sve informacije o proizvodu, zalihama, dostupnosti nalazit će se na jednom mjestu

Ikea Hrvatska od 18. listopada prelazi na globalno rješenje za internetsku trgovinu, objavljeno je na Facebook stranicama.

Kako kažu iz kompanije, novi sustav omogućit će jednostavniju kupovinu izravno s internetske stranice. Drugim riječima, sve informacije o proizvodu, zalihama, dostupnosti nalazit će se na jednom mjestu.

'Zbog tehničkih procesa i promjena na našoj internetskoj stranici moguće su poteškoće u njezinu radu. Ako se pojave, molimo za razumijevanje jer intenzivno radimo na tome da iskustvo kupovine bude još bolje'. poručuju iz Ikee

Kako je nedavno objavljeno, tijekom poslovne 2017. (od 1. rujna 2016. do 31. kolovoza 2017.), Ikea Grupa ostvarila je ukupni promet u maloprodaji u vrijednosti od 34,1 milijarde eura (32,9 u poslovnoj godini 2016).

Ostvarena prodaja Ikea Grupe veća je od prošlogodišnje za 3,8 posto, prilagođeno zbog utjecaja valutnih razlika, navodi se u priopćenju.

  • +6
Ikea novi proizvodi Izvor: Promo fotografije / Autor: Johan Månsson

Inače, Ikea posjeduje i upravlja s robnih kuća u 29 zemalja.

Tijekom navedene poslovne godine, 149.000  zaposlenika ugostilo je 817 milijuna posjeta u robnim kućama Ikee, a ostvareno je i više od 2,1 milijarde posjeta na internetskoj stranici ikea.com, ističe se u priopćenju.