napredno iskustvo

Huawei lansirao novu seriju pametnih satova: Upoznajte Watch 3 seriju

08.06.2021 u 11:41

Bionic
Reading

Huawei Consumer Business Grupa (BG) predstavila je HUAWEI WATCH 3 seriju koju čine pametni satovi HUAWEI WATCH 3 i HUAWEI WATCH 3 Pro. Pokreće ih HarmonyOS 2 kako bi korisnicima pružio praktična, pametna i napredna iskustva, uz poboljšanu interakciju, neovisnu povezanost kao i međusobnu povezanost s drugim uređajima u svim korisničkim scenarijima

Osim atraktivnih Huaweijevih funkcionalnosti za profesionalno praćenje zdravstvenih i fitness parametara te izuzetno dugog trajanja baterije, HUAWEI WATCH 3 serija po prvi put uključuje i senzor visoke preciznosti za mjerenje temperature kože. Donoseći nove funkcije kao što su senzor za pranje ruku i za otkrivanje pada, novi pametni satovi korisnicima će pomoći u praćenju zdravstvenog stanja i napretka u vježbanju, uz pomoć znanstveno utemeljenih rješenja, bez obzira na to kamo ih život odvede.

“Posve novu HUAWEI WATCH 3 seriju pokreće HarmonyOS 2. Novi pametni satovi neovisni su, pametni i moćni poput pametnih telefona. Dizajnirani su kako bi svakodnevni život učinili praktičnijim nego prije”, rekao je Kevin Ho, glavni operativni direktor kompanije Huawei Consumer BG. “Praćenje zdravlja i tjelesne spreme oduvijek je bila jedna od prednosti naših nosivih uređaja, a ovaj put uključili smo i mjerenje temperature kože, otkrivanje potrebe pranja ruku i pada, kako bismo ponudili potpuniji set funkcija korisnicima koji žele imati bolju kontrolu nad svojim zdravljem”.

Redefiniranje estetike pametnih satova

HUAWEI WATCH 3 serija uspostavlja ravnotežu između pametnog sata i estetike svojstvene tradicionalnim satovima. Kućište sata od sjajnog nehrđajućeg čelika ukrašeno je pločom od ultra zakrivljenog 3D stakla i velikim displejom, zaokružujući elegantan dizajn ove serije pametnih satova. HUAWEI WATCH 3 serija prva je serija Huawei pametnih satova koja dolazi s 3D rotirajućom krunom koja nudi taktilne povratne informacije. Zahvaljujući visoko preciznom prepoznavanju pokreta prstiju, korisnici mogu pomoću zumiranja smanjivati i povećavati slike te precizno prelaziti po opcijama menija. HarmonyOS 2 također donosi posve novo korisničko sučelje s menijem aplikacije za pokretanje mreže koji nadopunjava 3D rotirajuću krunu, kako bi pružio što ugodnije i intuitivnije korisničko iskustvo.

HUAWEI WATCH 3 serija debitira s većim izborom zaštitnih maski i remenja koji korisnicima pružaju različite mogućnosti personalizacije njihovih pametnih satova. Uz široku ponudu inovativnih i zanimljivih tema, uključujući tehnologiju, igre, uradi sam te kratke video zapise, maskice se mogu kombinirati s fluoroelastomernim, najlonskim, kožnim, čeličnim ili titanskim remenjem kako bi se kreirao savršen modni dodatak uz bilo koju odjevnu kombinaciju.

Neovisna inteligencija, moćna poput pametnog telefona

HUAWEI WATCH 3 serija podržava samostalno povezivanje. Aktiviranjem eSIM usluge na svojim pametnim telefonima, korisnici mogu dijeliti telefonski broj kao i planove za glas i prijenos podataka između svog pametnog telefona i pametnog sata. Osim toga, korisnici mogu također i odgovoriti na dolazne MeeTime pozive na bilo kojem od dva uređaja, jednostavnim dodirom na notifikaciju na uređaju po svom izboru. Na putovanjima, korisnici mogu satove HUAWEI WATCH 3 serije pretvoriti u svoje osobne asistente te pregledavati informacije o raspoloživim taksi vozilima ili o status letova na samom pametnom telefonu, bez potrebe za žongliranjem između pametnog telefona i prtljage.

HUAWEI WATCH 3 serija također dolazi s unaprijed instaliranom AppGallery trgovinom, gdje korisnici mogu preuzimati aplikacije trećih strana.

Izuzetno dugo trajanje baterije za cjelodnevno praćenje zdravlja

Satovi HUAWEI WATCH 3 serije su i profesionalni asistenti za fitness, budući da nude više od 100 režima vježbanja, mjerenje temperature kože novim, visoko preciznim senzorom, otkrivanje pada i SOS upozorenje. Zajedno s funkcijama za praćenje zdravlja kao što su puls, zasićenost krvi kisikom, spavanje i krvni tlak, sveobuhvatni set funkcija ovih pametnih satova korisnicima omogućava da uvijek budu dobro informirani o svom zdravstvenom stanju.

HUAWEI WATCH 3 serija donosi sveobuhvatnu zaštitu kojom su osigurani podaci korisnika te traži izričitu suglasnost prije unošenja bilo kojeg podatka. HTTPS enkripcija osigurava podatke u tranzitu, pružajući korisnicima mogućnost bezbrižnog uživanja u svim prednostima Huawei zdravstvenih i fitness funkcionalnosti.

Važno za korisnike je da se HUAWEI WATCH 3 Pro odlikuje izuzetno dugim vijekom trajanja baterije, podržavajući petodnevno trajanje baterije u smart načinu korištenja te 21 dan u ultra-long načinu korištenja baterije. HUAWEI WATCH 3 može raditi tri dana u smart načinu korištenja i 14 dana u ultra-long načinu korištenja baterije.

HUAWEI WATCH 3 dolazi u Active, Classic i Elite izdanju, dok HUAWEI WATCH 3 Pro dolazi u Classic i Elite izdanju.

Od ostalih novosti iz Huaweija izdvaja se i lansiranje najnovijih True Wireless Stereo (TWS) Bluetooth slušalice, HUAWEI FreeBuds 4. Ove slušalice posebne su jer se odlikuju prvim adaptivnim aktivnim poništavanjem buke na svijetu. Korisnicima je ta karakteristika iznimno bitna, a osim toga ih moći će uživati uz njihov moderan open-fit dizajn, laganu udobnost, zvuk visoke rezolucije i inteligentno audio povezivanje. HUAWEI FreeBuds 4 slušalice ne donose samo izuzetnu kvalitetu zvuka, već iskustvo slušanja uz aktivno poništavanje buke podižu na potpuno novu razinu što će ljubitelje ovakvih tech dodataka posebno oduševiti.

Povezivost

Huawei Watch serija pametnih satova se jednostavno povezuje s bilo kojim iOS ili Android pametnim telefonom preko Huawei Health aplikacije. Za Android uređaje dovoljno je skenirati QR kod koji je otisnut na pakiranju ili preuzeti AI Life aplikaciju iz AppGallery trgovine. Što se tiče iOS korisnika, svoj Huawei pametni sat mogu jednostavno upariti sa svojim telefonom. Da bi to uspješno učinili, potrebno je preuzeti aplikaciju Huawei Health iz App Storea.

FreeBuds 4 se također lako povezuju sa svim pametnim telefonima i pružaju vrhunsko iskustvo za svakoga. Ne samo Freebuds 4, već i cijela FreeBuds serija, uključujući FreeBuds 3 i FreeBuds 4i. Sve su one kompatibilne su sa svim operativnim sustavima, uključujući iOS i Android. Uživajte u Huawei nosivim uređajima bez obzira na to koji pametni telefon koristite!

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2020. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Saznajte više o Huaweiju, budite u korak sa svim novostima i posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Forum Hrvatska.