MOBILNI NOVITETI

Huawei je predstavio novi uređaj, upoznajte Nova 9 SE

28.03.2022 u 16:05

Bionic
Reading

Huawei je predstavio nova 9 SE, najnoviji uređaj Huawei nova serije pametnih telefona namjenjenih mladima

Huaweijev najnoviji uređaj Nova 9 SE prvi je smartfon u ovoj seriji koji dolazi sa kamerom rezolucije 108 MP, s time da proizvođač također ističe njegovu značajku Super Night Shot za bolje snimanje fotografija u mraku.

Uređaj također podržava istovremeno snimanje prednjom i stražnjom kamerom koje omogućuje neprimjetno prebacivanje pogleda sa stražnje na prednju, te pohranjivanje snimaka kao jednu datoteku. Zahvaljujući značajci Dual-View, korisnicima je omogućeno istovremeno snimanje iz obje perspektive kako bi zabilježili ono što vide i njihovu reakciju na to.

Zanimljive značajke

Bateriji u uređaju Nova 9 SE dolazi sa funkcijom SuperCharge od 66 W koja omogućuje, pišu iz Huaweija, punjenje do 60% za samo 15 minuta, te do 100% za 36 minuta. Huawei nova 9 SE sadrži i 6,78 - inčni zaslon sa stopom osvježavanja od 90 Hz. Zaslon podržava i P3 raspon boja.

Nova 9 SE sadrži i stražnji poklopac izrađen od zakrivljenog stakla. Telefon je dostupan u tri boje: Crystal Blue, Pearl White i Midnight Black.

Uređaj će na našem tržištu biti dostupan početkom sljedećeg mjeseca, a preporučena maloprodajna cijena iznosit će 2.599,00 HRK