SMARTFONI

Huawei isporučio 10 milijuna uređaja iz serije P30

01.07.2019 u 13:04

Bionic
Reading

Kineski telekomunikacijski div iznio iznio brojke vezane uz prodaju svojeg ovogodišnjeg top modela

'Huawei Consumer Business Group ove je godine isporučio 100 milijuna uređaja 30. svibnja, što je ranije no što je kompanija dostigla ovu brojku u usporedbi s prošlom godinom. P30 serija prodana je u 10 milijuna primjeraka samo 85 dana nakon službenog predstavljanja što je 62 dana manje u usporedbi s prošlogodišnjom P20 serijom', izjavio je Kevin Ho, predsjednik mobilnog odjela Huawei Consumer Business Group-a na MWC Shanghai Global Device Summitu. Riječ je o rekordna tri mjeseca za Huaweijeve mobilne perjanice.

Huaweijeva P30 serija dolazi sa četverostrukom Leica kamerom, 10X hibridnim zumom, baterijom visokog kapaciteta i novom bojom (Breathing Crystal).

Huawei je kroz proteklih deset godina uložio više od 480 milijardi kineskih jena, što je pomoglo u razvoju napredne tehnologije i partnerstava na području softverskih i hardverskih lanaca isporuke. U Huaweiju vjeruju kako će 'kontinuirana inovativnost i tehnološko liderstvo nastaviti širiti granice mogućnosti pametnih telefona, poboljšavajući kvalitetu života svojih korisnika, što je temelj povjerenja koje korisnici imaju prema kompaniji'.

NOVA GENERACIJA FLAGSHIPA

Usporedili smo OnePlus 6T, Huawei Mate 20 i iPhone XS

Pogledaj galeriju