TV I GEJMING

Hit videoigre Diablo i Overwatch uskoro bi mogle dobiti svoje animirane serije

19.02.2020 u 13:42

Bionic
Reading

Ako je vjerovati objavi na Linkedinu, Diablo i Overwatch gledat ćemo u obliku animiranih serija i to na popularnim servisima za streaming

Blizzardov kultni Diablo uskoro bi mogao dobiti anime adaptaciju na Netflixu, a slično se piše i kompetitivnoj pucačini Overwatch. Prve vijesti o dolasku popularnih videoigara na TV dolazi s GameSpota koji je citirao dio biografije šefa studija Activision Blizzarda Nicka van Dyka.

'Izvršni producent Diabla, TV adaptacije Blizzarodvog intelektualnog vlasništva napravljenog u stilu anime. Šou je trenutno u pretprodukciji, a izaći će na Netflixu' piše u Dykovom opisu poslovnog iskustva. 'Uz pomoć kreativnih partnera razvio sam i prodao animiranu seriju temeljenu za Overwatchu.'

Dykova biografija također referira na serijal Skylanders Academy, serijalu temeljenom na igri Skylanders koja je, podsjećamo, trenutno u trećoj sezoni te se emitira na Netflixu.

Steven Khoo, the globalni PR menadžer za Overwatch reagirao je na vijest objavivši da Blizzard trenutno nema nikakvu objavu vezanu uz Diablo ili Overwatch. Studio je trenutno duboko u razvoju Diably IV i Overwatcha 2, igara koje vjerojatno nećemo vidjeti još minimalno godinu dana.

GEJMING

Kupili ste Nintendo Switch? Obavezno zaigrajte ove igre

Pogledaj galeriju