ROK: 7. TRAVNJA

HAMAG-BICRO vodi tvrtke u London, prijavite se!

  • Autor: M. W.
  • Zadnja izmjena 02.04.2015 11:53
  • Objavljeno 02.04.2015 u 11:53
muškarac rješavanje problema ideja startup

muškarac rješavanje problema ideja startup

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Thinkstock

Ministarstvo poduzetništva i obrta i Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije objavili su javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za sudjelovanje poduzetnika na predstavljanju pred inozemnim investitorima 'Investors meet innovations' u Londonu

Time žele omogućiti predstavnicima deset hrvatskih tvrtki predstavljanje pred vodećim tehnološkim tvrtkama i akceleratorima i na taj način jačati konkurentnost te učvrstiti pozicije mikro, malih i srednjih gospodarskih subjekata na inozemnim tržištima.

Predstavljanje pred investitorima i posjet tvrtkama u Londonu bit će održano od 20. do 22. svibnja.

Prvi dan tvrtke će posjetiti Ravensbourne Incubator i Greenwich Peninsula u organizaciji Europske poduzetničke mreže koja ima za cilj pružiti podršku poduzetnicima kako bi ostvarili međunarodna partnerstva i internacionalizirali svoje poslovanje.


Drugi dan namijenjen je predstavljanju tvrtki pred 40-ak vodećih londonskih investitora na pitch događanju 'Investors meet innovations'. Domaćin trećeg dana posjeta Londonu je hrvatsko Veleposlanstvo u Ujedinjenom Kraljevstvu, koje će organizirati posjet hrvatskih tvrtki vodećim tehnološkim tvrtkama i akceleratorima.

Dvadeset podnositelja prijave koji ostvare najveći broj bodova bit će pozvani na javno predstavljanje poduzetničke ideje koje će biti održanoHAMAG-BICRO vodi 10 tvrtki u London na predstavljanje pred investitorima

Ministarstvo poduzetništva i obrta (MINPO) i Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavili su Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za sudjelovanje poduzetnika na predstavljanju pred inozemnim investitorima 'Investors meet innovations' Bloomberg, London, Velika Britanija.

Prioritet ovog Javnog poziva je omogućiti predstavnicima deset hrvatskih tvrtki predstavljanje pred vodećim tehnološkim tvrtkama i akceleratorima i na taj način jačati konkurentnost te učvrstiti pozicije mikro, malih i srednjih gospodarskih subjekata na inozemnim tržištima.


Predstavljanje pred investitorima i posjet tvrtkama u Londonu održat će se od 20. do 22. svibnja 2015. godine. Prvi dan tvrtke će posjetiti Ravensbourne Incubator i Greenwich Peninsula u organizaciji Europske poduzetničke mreže koja ima za cilj pružiti podršku poduzetnicima kako bi ostvarili međunarodna partnerstva i internacionalizirali svoje poslovanje.

Drugi dan namijenjen je predstavljanju tvrtki pred 40-ak vodećih londonskih investitora na pitch događanju Investors meet innovations. Domaćin trećeg dana posjeta Londonu je Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Ujedinjenom Kraljevstvu koje će organizirati posjet hrvatskih tvrtki vodećim tehnološkim tvrtkama i akceleratorima.

Dvadeset podnositelja prijave koji ostvare najveći broj bodova, biti će pozvani na javno predstavljanje poduzetničke ideje koje će biti održano 15. travnja u kongresnom centru Forum Zagreb (Radnička cesta 50) u 14 sati.

Predstavit će se žiriju kojeg će činiti dva predstavnika Ministarstva poduzetništva i obrta, po jedan predstavnik HAMAG-BICRO-a i Bloomberga te Mihovil Barančić, poslovni anđeo i suosnivač Zagrebačkog inkubatora poduzetništva.

Članovi žirija će odabrati deset tvrtki kojima će se ponuditi potpisivanje ugovora o dodjeli bespovratne potpore i predstavljanje u London pred investitorima.
Davatelj potpore ukupnog iznosa 300 tisuća kuna je Ministarstvo poduzetništva i obrta, a javni poziv provodi HAMAG-BICRO.

Prijava (Prijavni obrazac LONDON/2015 s traženom dokumentacijom) podnosi se isključivo preporučenom poštanskom pošiljkom do 7. travnja na adresu Hrvatske agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (Prilaz Gjure Deželića 7, 10000 Zagreb).

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!