zaigraj i pronađi posao

Hacklaj online, pronađi posao iz snova i osvoji vrijedne nagrade

06.06.2018 u 10:00

Bionic
Reading

Kreće četvrti ciklus Virtualnog hacklanja, natjecanja čiji se zadatci rješavaju u pet programskih jezika, a organizira ga portal MojPosao. Osim nagrada, najbolji će pronaći i budućeg poslodavca

Iako su offline hackathoni popularna okupljališta, budimo realni, nisu svi stvoreni za pitcheve, što ne znači da nemaju odlično znanje. Od nedavno, na raspolaganju je alternativa ili mentalna teretana, po želji ali, najvažnije od svega, platforma aktivna cijele godine i dostupna na svim uređajima - Virtualno hacklanje!

A o čemu je zapravo riječ?

Virtualno hacklanje se održava u četiri ciklusa. Svaki ciklus sastoji se od sedam zadataka podijeljenih po težini koji se mogu rješavati u sljedećim programskim jezicima:

  • Java
  • C++
  • PHP
  • Javascript
  • Python 3
  • +2
Asus ZenBook Pro 14 i 15 Izvor: Promo fotografije / Autor: Asus

Svaki zadatak moguće je riješiti u čak 10 pokušaja, a bodovi se dodijeljuju ovisno o točnosti zadatka. Moguće je osvojiti od 0-100 bodova po riješenom zadatku po programskom jeziku. Pobjednik hacklanja je osoba koja nakon završetka sva četiri ciklusa bude najviše rangirana.

No rješavanje prethodnog ciklusa nije uvjet za prijavu na sljedeći, pa se mogu natjecati i oni koji su preskočili zadatke. Kada započne novi ciklus, bit će otključani i zadaci iz prethodnog tako da svi natjecatelji i dalje mogu konkurirati za nagrade.

A na kraju svega...

Različite tvrtke imaju različite potrebe. Različiti programeri imaju različita znanja i vještine. Sad je prilika za perfect match!

Nagrade koje očekuju top kandidate: GoPro kamera, Yuneec breeze dron, Kingston HyperX slušalice, Logitech miš, Kingston HyperX tipkovnica.

Osim super nagrada i brušenja vještina u određenom programskom jeziku, imaš mogućnost zaposliti se kod nekog od MojPosao partnera.

Zainteresirani? Upravo je počeo četvrti ciklus Virtualnog hacklanja, priključite se utrci za super nagrade!