DISCOVER FEED

Google je konačno počeo uvoditi davno najavljenu značajku

30.10.2018 u 07:38

Bionic
Reading

Pretraživački div odlučio je dodatno olakšati otkrivanje novih sadržaja prijedlozima koje dobivamo tijekom pretrage putem samog Chromea. Značajku su primjetili korisnici mobilnih uređaja u SAD-u, što znači da ona uskoro stiže i do nas

Googleova nova značajka Discover feed najavljena je još tijekom prošlomjesečne dvadesete obljetnice pretraživačkog diva, a prema najnovijem izvješću 9to5Google, polako je počela stizati do samih korisnika.

Discover feed korisnicima mobilnih uređaja pruža niz informacijskih kartica ispod okvira za pretragu na Google.com. Većina kartica bavi se nedavnim vijestima, no moguće je dobiti vremensku prognozu, sportske rezultate i tako dalje.

TEHNO SAVJETI

Kako pronaći svoju kuću i drugi trikovi za Google Earth koje morate znati

Pogledaj galeriju

Google zna što ćete pretraživati

Ova nadogradnja je vrlo velika promjena za najpoznatiju web stranicu na svijetu. Google očigledno sve više okreće pažnju prema novim informacijama - što znači da preglednik aktivno nastoji predvidjeti vašu pretragu prije nego što ju sami odlučite upisati. Podsjetimo, Googleov Chrome već ima nekoliko predloženih odredišta koja se prikazuju odmah nakon što otvorite novu karticu.

Novi Discover feed dostupan je korisnicima s preglednicima uključujući Chrome i Safari na iOS-u i Androidu, a trenutno je dostupan isključivo korisnicima u SAD-u.