PALČIĆ GORE

Gejmeri će igrati 24 sata kako bi prikupili novac za dječju bolnicu, pridružite im se

04.05.2020 u 15:17

Bionic
Reading

Gejming zajednica udružit će se u prvom 24-satnom dobrotvornom streamu kako bi sve svoje članove, gejmere i pratitelje pozvali da se donacijama uključe u akciju Vratimo Palčiće u Petrovu

Tijekom nedavnog potresa koji je pogodio Zagreb, odjel neonatologije u Petrovoj bolnici pretrpio je veliku štetu i ne smije biti korišten, a uništen je i dio opreme.

Djeca će se vratiti u novi prostor u sigurnom dijelu zgrade, ali potrebno ga je prilagoditi potrebama neonatologije i intenzivne njege kako bi maleni borci dobili sigurnu šansu za život. Cilj je skupiti nešto više od četiri milijuna kuna za nabavku opreme.

  • +9
Skidanje kupole zgrade oštećene u potresima na križanju Ilice i Frankopanske Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

'Pozivamo sve koji mogu da se donacijama uključe i podrže ovu akciju. Zajedno možemo pomoći budućim malim gejmerima da se vrate u Petrovu bolnicu i da dobiju svu opremu koja im je neophodna za život.

Podržimo Palčiće jer njih čeka velika borba', rekao je Nikola Stolnik, osnivač startupa Good Game Global koji je organizator ovog događanja.

Humanitarni Streamatron počinje u utorak, 5. svibnja, u 10 sati. Moći ćete ga pratiti u 24 sata nakon toga putem njihovog kanala na servisu Twitch.

Igrači će se izmjenjivati svakih sat vremena na raznim igrama (Minecraft, CS:GO, League of Legends, Microsoft Flight Simulator i druge). Prikupljena sredstva bit će uplaćena udruzi Klub roditelja nedonoščadi Palčići, u kojoj su akciju i pokrenuli.

Između ostalih, sudjelovat će komičari Tomislav Koza Kozačinski i Aleks Curać Šarić, youtuberi Gallasandalla, Lavvek, glazbenik Sett iz grupe Kranšvester te trap grupa High5, community RNB Confusion, voditelj Ermin Preljević, a sa startup scene će im se pridružiti Ivan Burazin, Luka Jureško, Vanja Bertalan, Ratko Martinović...

Ako se želite uključiti, više informacija možete naći na web odredištu Streamatron.Good.Game.