saveznik u ostvarivanju vaših ciljeva

Galaxy Watch Active2 - Pametan sat za život u pokretu

21.11.2019 u 10:29

Bionic
Reading

Kada bismo morali izdvojiti jedan uređaj koji pruža bolju povezivost u pokretu, olakšava svakodnevne aktivnosti i održavanje zdravog životnog stila te koji se, uz sve to, prilagođava našem outfitu i stilu, bez sumnje bismo izdvojili - pametni sat!

Čini se kako je 2019. godina pametnih satova, čija je velika prednost povezivost s drugim uređajima, koji također igraju važnu ulogu u našem životu. To je pokazalo i istraživanje tijekom kojeg je Samsung otkrio kako čak 42% ispitanika želi pametne satove koji im omogućuju povezivanje s drugim uređajima cijelo vrijeme, kako ne bi morali neprestano koristiti mobitel.

Naša povezanost s tehnologijom počinje čim se probudimo, a prati nas – čak i dok spavamo. Zahvaljujući njezinom stalnom razvoju, imamo priliku koristiti razne aplikacije o kojima smo prije 10 godina mogli tek sanjati. Na tržištu pametnih satova postoji niz modela, a najnoviji iz Samsungovog portfelja je Galaxy Watch Active2, poseban po svojim intuitivnim i sofisticiranim značajkama kojima se savršeno prilagođava našem načinu života.

Ovaj pametni sat pravi je saveznik u ostvarivanju zdravstvenih i fitness ciljeva jer motivira na pozitivne životne odabire, poput zdrave prehrane, tjelovježbe, relaksacije i dovoljne količine sna. Također, može pratiti više od 39 različitih vježbi, a automatski se aktivira kod hodanja, trčanja, vožnje bicikla, plivanja, veslanja, dinamičnih vježbi i treninga na orbitreku. Opcija Running Coach uz pomoć novih inovativnih senzora omogućuje praćenje ritma trčanja i podešavanje kroz čak sedam različitih programa.

Osim što unaprjeđuje wellness iskustvo, kontrolira stres i brine za zdravlje, Galaxy Watch Active2 donosi promjene i u vaš modni život. Potrebno je samo pomoću algoritma My Style fotografirati outfit te u aplikaciji Galaxy Wearable odabrati željenu boju sata. Pri tome je moguće svakodnevno usklađivati boju zaslona sata s bojom odjeće ili pak odabrati i sačuvati omiljeni stil.

Isto tako, kada je Galaxy Watch Active2 uparen s Galaxy pametnim telefonom, opcija Watch Camera Controller na pametnom satu omogućuje fotografiranje, snimanje, pregledavanje snimljenog sadržaja te prijelaz s običnog na selfie način fotografiranja, dok bežična PowerShare značajka mobilnog telefona omogućuje jednostavno punjenje pametnog sata. Kao dio Galaxy ekosustava, usluge Samsung Health i SmartThings savršeno su integrirane u pametni sat i mobilne uređaje. Tu je Bixby, koji na pametnom satu omogućuje navigaciju, početak vježbanja i provjeru vremenske prognoze.

Posebna prednost on-the-go načina života je što samo jednim klikom možete primiti ili uspostaviti poziv, pristupiti društvenim mrežama i željenom sadržaju te pogledati kratki videozapis. Uz to, putovanje svijetom od sada može biti bezbrižno jer Galaxy Watch Active2 može prevesti glas i tekst na više od 16 jezika. To je samo još jedan dokaz da je ovaj pametni sat stvoren za život u pokretu.