MOBILNI NOVITETI

[FOTO] Niz 'ispranih' nijansi: Galaxy S21 doći će u ovim bojama

18.12.2020 u 11:03

Bionic
Reading

Na internet su 'procurili' 3D renderi novih Galaxy telefona u kojima se može jasno vidjeti konstrukcija uređaja, kao i dostupne boje

Samsung Galaxy S21 dolazi u nekoliko novih boja, sudeći prema neslužbenim 3D renderima kojih se domogao WinFuture. Sudeći prema slikama, nove boje bi mogle uključiti niz 'ispranih' nijansi.

Neke od boja će definitivno završiti na regijski ekskluzivnim modelima, piše Android Police. Samsung je također ubacio riječ 'Phantom' na svaku od boja, moguće zbog manje zasićenih tonova. Uglavnom, insajderi tvrde da će osnovni 6.2 inčni model biti dostupan u bojama phantom ljubičastoj, phantom ružičastoj, phantom sivoj i phantom bijeloj. 6.7-inčni S21 Plus doći će u phantom sivoj, phantom crnoj i phantom ljubičastoj. Konačno, najskuplji 6.8 inčni S21 doći će u phantom crnoj i phantom srebrnoj.

Izbočina za kameru na ovim smartfonima bit će povezna sa metalnim rubom koji okružuje cijeli bok smartfona te će nuditi metalik finiš u dvije boje. WinFuture je također iskopao rendere S21 Ultra koje daju jako dobar uvid u stražnji dio uređaja koji je, kao što smo očekivali, pun kamera.

  • +3
Samsung Galaxy Note20 Ultra slike uređaja Izvor: tportal.hr / Autor: Damir Rukavina

WinFuture i Android Police tvrde da će S21 Ultra podržaati S Pen, kao što smo već i pisali. Također se šuška i da će se S Pen prodavati zasebno, dok će Samsung ponuditi maskicu koja ima slot za digitalnu olovku. Android Police također spominje podršku za 5G i Wi-Fi 6, širok raspon veličina baterija od 4000 mAh do 5000 mAh, kao i procesor Exynos 2100.