cure detalji

Hoće li ovako izgledati novi Samsung Galaxy?

15.12.2020 u 07:16

Bionic
Reading

Video u kojem se vidi nadolazeći Galaxy S21 Plus pojavio se na YouTubeu, a u njemu je moguće prepoznati nekoliko očekivanih ali dobrodošlih tehnoloških rješenja

Premda internetom već dulje vrijeme kolaju informacije o nadolazećoj liniji Samsungovih Galaxy uređaja, od nedavno im se pridružio i video modela Galaxy S21 Plusa u kojem je prema izvoru, bilo moguće vidjeti model s ravnim prikazom, tankim rubovima i selfi kamericom smještenom u rupicu na prednjem ekranu.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Random Stuff 2

Kvaliteta koju je objavio izvor Random Stuff 2 ne spada među najbolje na svijetu, u pozadini svira glazba i sam video, u načelu, ne pokazuje prevelik broj detalja o samoj pozadini uređaja, prenosi Verge.

Uglavnom, u siječnju ćemo susresti tri nova Galaxy S21 modela - standardni, Plus i Ultra. Serija procurenih foršpana prikazuju redizajniran modul za kamere koji sadrži pet objektiva (?) na Galaxyju S21 Ultra i tri na Galaxyju S21 i S21 Plus.

Android Police prošlog je mjeseca objavio da će S21 imati 6.2-inčni zaslon, Plus će imati 6.7 inča, dok će Ultra koristiti onaj od 6.8 inča. Telefoni će imati baterije od 4000 mAh do 5000 mAh, s time da će sva tri imati procesore Snapdragon 875, odnosno Exynos 2100.

Sva tri telefona će, naravno, podržavati 5G, s time da će S21 i Plus imati Wi-Fi 6 i Bluetooth 5.1, dok će Ultra imati Wi-Fi 6E. Ultra će također navodno biti kompatibilan sa Samsungovim S-Penom koji, šuška se, neće doći u kutiji s uređajem. Također je sve izvjesnije da će Samsung novu generaciju Galaxyja, kao što je to napravio Apple, izbaciti bez punjača.