SKIDAJTE MESSENGER

Facebook izbacio poruke iz službene aplikacije

10.04.2014 u 20:04

Bionic
Reading

Facebook želi da korisnici imaju više aplikacija za...istu mrežu. Iz nekog razloga u kompaniji su se odlučili na uklanjanje mogućnosti čavrljanja s prijateljima, a oni navikli na uobičajeno komuniciranje putem te mreže morat će koristiti zasebnu aplikaciju Messenger za Android i iOS

Facebook je u nekoliko zemalja u Europi već počeo slati obavijesti da nakon dva tjedna neće moći komunicirati kroz uobičajeni Facebook app. Dugme za komuniciranje će ostati unutar Facebook aplikacije, ali će ono preusmjeravati na instalaciju Messengera ili ga pokrenuti u slučaju da se već nalazi na uređaju.


Za nekoliko medija je već potvrđeno kako u pitanju nije testiranje, već značajka koja će stići posvuda u budućnosti. Nedavno predstavljena aplikacija Paper će za sada zadržati tu mogućnost, a pretpostavlja se da će Messenger aplikacije dobiti mogućnost besplatnih poziva i sl. kako bi se proširilo iskustvo.

Kompanija istovremeno navodi kako će osnovne Facebook aplikacije zbog svega ovoga postati 'lakše za korištenje i brže', iako će bez sumnje mnogi korisnici nerado instalirati 'još jedan app' za istu mrežu.